Νέα

Josephine: «Ήταν φορές που έτρωγα μόνο φακές και μακαρόνια για να πληρώσω το ενοίκιο μου…»

Josephine διανύει την καλύτερη και πιο δημιουργική περίοδο της ζωής και της καριέρας της! Παρα το γεγονός ότι η ίδια είναι ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί η επιτυχία της είναι τεράστια και οι μετοχές της στο χώρο του τραγουδιού έχουν εκτοξευθεί! Το καλοκαίρι όλη η Ελλάδα χόρευε στους ρυμθούς του «Μάγια» και του «Πες μου τι»! Και τα δύο singles βρέθηκαν στο top20 του ελληνικού IFPI airplay chart! H Josephine ήταν  η μοναδική γυναίκα τραγουδίστρια που σημείωσε αυτή την επίδοση!  Παράλληλα, τα music videos των δύο τραγουδιών εξακολουθούν να «σαρώνουν» στο YouTube, όπου το «Μάγια» έχει πάνω από 19 εκατομμύρια views και το πιο πρόσφατο «Τι» τα 10 εκατομμύρια!

Σήμερα η Josephine έρχεται στο ΤLIFE δυο μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Δεν έχω σήμα» που αναμένεται να μας… ξεσηκώσει από την πρώτη φορά που θα το ακούσουμε! Σε λίγες μέρες επιστρέφει από την Αμερική για να ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου τις εμφανίσεις στο Κέντρο Αθηνών, στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου.

Η ταλαντούχα Josephine με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε στο TLIFE για όλα! Για το νέο τραγούδι για την περιοδεία στη Αμερική αλλά και για την προσωπική της ζωή! Για την απιστία που βίωσε από πρώην σύντροφό της που την ανακάλυψε ψάχνοντας το κινητό του, για τα παιδικά της χρόνια και τον χωρισμό των γονιών της αλλά και για το ότι έτρωγε μια περίοδο μόνο φακές και μακαρόνια για να μαζέψει λεφτά να πληρώσει το ενοίκιό της! «Από τα 18 μου δεν έχω ζητήσει ποτέ λεφτά από την μητέρα ή τον πατέρα μου!

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη της Josephine στο TLIFE και τη Μαρία Ρουμελιώτου

Καλώς ήρθες στο TLIFE! Περίμενες τέτοια μεγάλη επιτυχία;

Χαίρομαι πολύ που έχει αγαπήσει ο κόσμος τα τραγούδια μου. Και το: «Πες μου τι» και το «Μάγια» έχουν πάει πολύ καλά. Όταν μπήκα στην Panic δεν ήμουν έτοιμη δισκογραφικά ούτε ήξερα τι ήθελα να κάνω. Πλέον γνωρίζω, αλλά μου πήρε χρόνο.

Μίλησε μου για τα παιδικά σου χρόνια και τη μητέρα σου που μοιάζετε εκπληκτικά!

Η μαμά μου είναι από το λίβανο και ο μπαμπάς από την Γερμανία. Εδώ γεννήθηκα. Μοιάζουμε πολύ με την μαμά μου όντως, στον δρόμο μας περνάνε για αδερφές. Ήταν τραγουδίστρια, οπότε έχω μουσικό υπόβαθρο. Είχαμε στούντιο στο σπίτι και παίζαμε μουσική και έγραφα τραγούδια από μικρή. Ο μπαμπάς είναι πιο «σοβαρός»…του γραφείου. Χώρισαν όταν ήμουν 7 και έμενα μια στον μπαμπά και μια στην μαμά. Είναι ένα πολύ δυσάρεστο πράγμα, αλλά ήταν πολύ μικροί οπότε μεγαλώσαμε μαζί. Η μαμά μου με έκανε στα 17. Ήμουν και με την γιαγιά επειδή οι γονείς μου δούλευαν. Δεν ήθελα στην αρχή καθόλου να γίνω τραγουδίστρια. Σπούδασα marketing management. Δεν μου άρεσε που η μαμά μου αργούσε όταν γύριζε νύχτα και δεν ξύπναγε νωρίς. Ανέβαζα τραγουδάκια στο Facebook, αλλά δεν το έκανα επαγγελματικά, μέχρι που κάποιος με είδε και μου είπε να πάω σε ένα event όπου και γνώρισα τον Γιώργο Αρσενάκο και ξεκίνησα. Στην αρχή οι γονείς μου δεν το πίστευαν καθόλου, αλλά μετά από ένα χρόνο το αποδέχτηκε η μαμά μου.

Έχεις περάσει δύσκολα οικονομικά;
Πολλές φορές. Ήταν φορές που έτρωγα μόνο φακές και μακαρόνια για να πληρώσω το ενοίκιο μου. Ήμουν πολύ περήφανη, δεν θα έπαιρνα τον μπαμπά μου ή την μαμά μου να μου στείλουν λεφτά. Συντηρούμαι μόνη μου από τα 18 μου! Δεν έχω στερηθεί κάτι, αλλά όταν έχεις ένα στόχο χάνεις από την καθημερινότητα σου. Μου αρέσει γενικά να κοιτάω πίσω και να ξέρω ότι έκανα καλή διαχείριση.

Αγαπημένο φαγητό;
Σουβλάκια.

Έχεις ψάξει ποτέ το κινητό του συντρόφου σου;
Ναι, πολλές φορές…

Βρήκες κάτι;

Ναι και έγινε χαμός… (γέλια)

Και τι σου είπε… «δεν είναι αυτό που νομίζεις»;

Ακριβώς και ότι είμαι τρελή…(γέλια)

Έχεις απατήσει σύντροφο;
…Όχι, αλλά με έχουν απατήσει και το ξέρω

Πες μας για το νέο σου τραγούδι  το «Δεν έχω σήμα»
Είμαι πολύ ενθουσιασμενη Είναι χορευτικό καιείναι μια συνέχεια του «Πες μου τι» και του «Μάγια».

Γιατί βαφτίστηκες  Χριστιανή πριν λίγο καιρό;
Ήμουν αβάπτιστη γιατί οι γονείς μου με άφησαν να διαλέξω την θρησκεία που ήθελα μόνη μου. Οπότε το πήρα απόφαση πριν ενάμιση-δύο χρόνια. Μπήκα κανονικά σε κολυμπήθρα. Μου άρεσε που διάβασα και έμαθα για τον χριστιανισμό. Η νονά μου είναι η γιαγιά μου.

Είσαι ερωτευμένη;
Όχι, αυτή την στιγμή. Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με τα επαγγελματικά και δεν έχει τύχει.

Σε έχει πληγώσει άντρας;
Ναι, ‘εχω πληγωθεί και γενικά τις σχέσεις μου τις ζω με πάθος και ένταση.

Σε έχει πληγώσει φίλη;
Όχι γιατί δεν έχω πολλές. Αυτές που με είχαν προδώσει ήταν πιο παλιά, στο σχολείο, αλλά από τότε έχω δυο φίλες. Είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας. Θέλω να νιώθω σιγουριά και ασφάλεια με τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου. Σαν να είμαστε οικογένεια

Πώς διασκεδάζεις; Πως περνάς όμορφα;

Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Μέσα από αυτό περνάω καλά. Υπάρχουν δύσκολες και κουραστικές στιγμές, αλλά η δουλειά μου είναι η διασκέδαση οπότε είμαι όλη μέρα έξω.

Πες μας πως καταφέρνεις να έχεις αυτό το υπέροχο κορμί

Έχω να κάνω πολύ καιρό γυμναστική. Απλά κάνω πολύ χορό λόγω του γυρίσματος, αλλά δεν κάνω κάποια άλλη γυμναστική. Τρώω και κανονικά, χθες έφαγα πίτσα…. Μυστικό είναι το νερό και ο ύπνος. Κοιμάμαι 8 ώρες την ημέρα.

Σου έχουν κάνει καμία άσεμνη πρόταση στα social media;
Δεν ασχολούμαι πια με αυτά. Μόνο σε σχόλια  που είναι καλά απαντάω….Με έχουν πει ακόμα και Μάικλ Τζάκσον!… Αλλά δεν απαντάω!

Θες να αλλάξεις κάτι πάνω σου;
Είχα κάνει πλαστική  στη μύτη μου όταν ήμουν 17. Ίσως κάνω κάποια στιγμή  και το στήθος μου, αλλά αφού έχω κάνει παιδιά.

tlife.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com