Νέα

Το «My Style Rocks» επιστρέφει: Ποια είναι η επικρατέστερη παρουσιάστρια

Όπως έχει γίνει γνωστό το My Style Rocks θα επιστρέψει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ. Αμέσως μετά την αποκάλυψη πως το ριάλιτι μόδας θα επιστρέψει στους δέκτες μας, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα σχετικά με την παρουσιάστρια που θα το αναλάβει.  Σήμερα, στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αποκαλύφθηκε πως επικρατέστερο όνομα είναι αυτό της Ευαγγελίας Αραβανή που είχε παρουσιάσει τον πρώτο και πιο πετυχημένο κύκλο του ριάλιτι.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε και τα ονόματα που πρότεινε ο ΣΚΑΪ στην Acun Medya για την κριτική επιτροπή: «Έρχεται το My Style Rocks! Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να ετοιμάζουν και το πλατό στο Γαλάτσι. Κάπου εκεί στο Νοέμβριο είναι η πρεμιέρα. Ξέρουμε ότι θα το παρουσιάζει κατά πάσα πιθανότητα η Ευαγγελία Αραβανή. Το θέμα τώρα είναι η κριτική επιτροπή.

Η πρόταση του ΣΚΑΙ στην Acun Medya είναι η εξής: Ποια ήταν η πιο πετυχημένη χρονιά του My Style Rocks; Η πρώτη! Άρα, ποιους θέλουμε κριτική επιτροπή; Τον Χάρη Χριστόπουλο, την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Δεν έχει κλείσει κανείς, απλά αυτή είναι η πρόταση του ΣΚΑΙ στην Acun Medya»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com