Νέα

Αντώνης Ρέμος: Glam νύχτα στο Μονακό

Ήταν ένα βράδυ που τα είχε όλα. Ηχηρές παρουσίες, κέφι και τον Αντώνη Ρέμο, βασικό πρωταγωνιστή της βραδιάς να ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες για τρεις ολόκληρες ώρες.

Πάνω από τετρακόσια άτομα έδωσαν το παρών στην πρώτη εμφάνιση του Αντόνιο όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του στο Μονακό, ο οποίος φρόντισε να τους αποζημιώσει με το παραπάνω.

Όλα αυτά σε ένα χώρο πολύ διαφορετικό από αυτόν της Ψαρούς, έστω και αν η θέα στην φωταγωγημένη μαρίνα του μικροσκοπικού πριγκιπάτου, ήταν εκπληκτική.

Ένα μπλε χαλί στην είσοδο υποδεχόταν τους προσκεκλημένους της βραδιάς μαζί με ένα λευκό wall όπου δέσποζε το logo του Nammos World, που ετοιμάζει το νέο project του στο Ντουμπάι και οργάνωσε την βραδιά που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Στα τραπέζια δέσποζε ο στολισμός με ορτανσίες, τα ριγέ τραπεζομάντηλα στα τραπέζια με τις λευκές καρέκλες, τα κρυστάλλινα μπλε ποτήρια  και τα αναμμένα κεριά που έδιναν μια ρομαντική αύρα.

Remos
Gipsy Kings

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον dj Μπάμπη Κεσκίδη του Nammos να συνοδεύει με down tempo μουσικές τις λεπτές γεύσεις που περιελάμβανε το μενού των 1500 ευρώ κατ’ άτομο, τις οποίες συνόδευσαν με τον καλύτερο τρόπο, εκλεκτές σαμπάνιες, ροζέ κρασιά από την Προβηγκία και premium φιάλες ποτών.
Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στην κατάμεστη αίθουσα του Yacht Club δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος την ισχυρή παρουσία του ελληνικού στοιχείου στην συγκεκριμένη βραδιά.
Επιχειρηματίες, εφοπλιστές και γοητευτικές νεαρές απολάμβαναν την glam βραδιά έχοντας υιοθετήσει το ανάλογο dress code.
Το κάπνισμα απαγορευόταν αυστηρά μέσα στον χώρο που εκτυλισσόταν το λαμπερό event και υπήρχε ειδικό πεδίο δράσης  έξω, για όποιον ήθελε να το πράξει, εκεί όπου είχαν στηθεί και δύο μπαρ.

Τα ηχηρά ονόματα

Μόνο πολύ αργά άναψαν κάποιοι τσιγάρο ή ένα πούρο Αβάνας όταν- ελλείψει φυσικά λουλουδιών-οι φανατικοί του Ρέμου επιστράτευσαν τις ορτανσίες από τα τραπέζια.
Είχαν προηγηθεί οι Gipsy Kings και ο συνήθης ύποπτος Αντώνης Δημητριάδης , dj του Ρέμου για πολλά χρόνια, ο οποίος έπαιξε τις μουσικές του λίγο πριν την πρώτη εμφάνιση του ερμηνευτή και στο διάλειμμα που έκανε για μισή ώρα, μετά το πρώτο του πρόγραμμα.
Με κάποιες λιγοστές εξαιρέσεις η πλειοψηφία των παρευρισκόμενων αφίχθη στο Μονακό την Παρασκευή το μεσημέρι.
Σε ότι αφορά τις ηχηρές παρουσίες ήταν πολλές.
Η Έλενα Αμβροσιάδου, ο Γιάννης Παπαλέκας, ο Στέλιος Χατζηιωάννου και η αδερφή του Κλέλια, ο Βασίλης Αποστολόπουλος και η σύζυγος του Ρόη  ήταν μόνο κάποιοι από τους εκατοντάδες γνωστούς καλεσμένους.
Ο Ταουφίκ και η Χάλα Χούρι, ο Ριάντ και η Ράνα Ζέϊν μαζί με την κόρη τους Ταμάρα, τον γαμπρό τους Λεωνίδα Φωτεινόπουλο και φίλους τους έδωσαν και αυτοί το παρόν στην εμφάνιση του Ρέμου στο Πριγκιπάτο.

Σε διάφορα τραπέζια τραγούδησαν μετά τις τρεις τα ξημερώματα ο Κώστας Σάκκαρης, η σύζυγός του Αγγελική Κανελλοπούλου και ο επιχειρηματίας Σάμι Φάις, ενώ δεν έλειψαν οι φρεσκοπαντρεμένοι Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα.
Κοντά συνυπήρξαν ο Χάρης Βαφειάς και η σύζυγός του Έμιλυ με τον Ζαννή Φραντζέσκο και την γυναίκα του Βερόνικα, μόνιμους κατοίκους Μονακό τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ λίγο πιο μακριά ήταν ο Σάμι Ιμπραήμ.

Αρκετά αργά εισήλθαν στον χώρο, γύρω στα τριάντα άτομα από το Ντουμπάι, ανάμεσά τους και στελέχη της Four Seasons που πήραν και αυτοί άρωμα ελληνικής διασκέδασης σε μια νύχτα που τέλειωσε γύρω στις πέντε το πρωί.
Την ώρα δηλαδή που ο Ρέμος ερμηνεύει το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα, το οποίο έχει ενταχθεί τα τελευταία χρόνια στο ούτως ή άλλως ευρύ ρεπερτόριο του.

nammos1
nammos2
nammos4
nammos3
nammos6
nammos5
antonio1
antonio2
antonio3

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com