Νέα

Μονακό: Αλβέρτος και Σαρλίν θα πάνε Ρέμο

Με πριγκιπικό άρωμα θα διανθιστεί η αυριανή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο Μόντε Κάρλο αφού οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν θα δώσουν το παρόν στο φιλανθρωπικό event με έντονο άρωμα Ελλάδας.

Ένα event που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις εννιά με την παρουσία αρκετών Ελλήνων που έχουν ήδη αναχωρήσει ή αναχωρούν σήμερα το πρωί για το μικροσκοπικό πριγκιπάτο.
Μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα εμφανιστούν και οι Gipsy Kings, ένα συγκρότημα που μεσουράνησε από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, με τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες σε όλο τον κόσμο.

Αυτοί θα ανοίξουν το πρόγραμμα στο Monaco Yacht Club, που θα κατακλυστεί από Έλληνες και ξένους, οι οποίοι θα πληρώσουν από 1500 ευρώ έκαστος για να απολαύσουν την συγκεκριμένη συνύπαρξη.

Ο έλληνας ερμηνευτής έφθασε χθες το μεσημέρι στο Μονακό και με μια ανάρτηση στο instagram έδωσε το δικό του στίγμα για την βραδιά γράφοντας: «Αύριο βράδυ στην καρδιά του Μόντε Κάρλο θα ακουστεί η ελληνική φωνή».

remos1

Ο Ζαννής Φρατζέσκος βρίσκεται ήδη στο Πριγκιπάτο, όπου κατοικεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια ώστε να συντονίσει τις τελευταίες λετπομέρειες της λαμπερής βραδιάς που εμπνεύστηκε ο ίδιος.

Μιας βραδιάς, που διοργανώθηκε την εβδομάδα όπου κυριαρχεί το ετήσιο Yacht Show στο Μονακό, στο οποίο συγκεντρώνονται και παρουσιάζονται ορισμένα από τα ωραιότερα και ακριβότερα σκάφη του κόσμου.
Πριν από δώδεκα περίπου χρόνια κάποιοι θυμούνται ακόμη τον κ. Θόδωρο Αγγελόπουλο να υποδέχεται προσωπικά τον πρίγκιπα Αλβέρτο στο deck του ογδόντα πέντε μέτρων μήκους Alfa Nero.

Ο τελευταίος είχε μείνει έκθαμβος από την εντυπωσιακή θαλαμηγό της Oceanco που ανήκε τότε στο ζεύγος Αγγελόπουλου, ενώ είναι γνωστό το πάθος και η ευρύτητα γνώσεων του Έλληνα επιχειρηματία, γύρω από τα σκάφη.

Παρόλα αυτά ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν θα δώσουν το παρόν στο φετινό Yacht Show εν αντιθέσει με αρκετούς φίλους τους που επέλεξαν να παρευρεθούν.

Από χθες ξεκίνησαν οι βραβεύσεις με καλεσμένους πάνω από 350 άτομα ανάμεσά τους αρκετοί δισεκατομμυριούχοι όπως ο Ρώσος ολιγάρχης Βαγκίτ Αλεκπέροβ της Lucoil, που είναι λάτρης των μεγάλων θαλαμηγών αλλά και η social elite του yachting.

remos2

Παρούσα σύμφωνα με πληροφορίες και άρτι αφιχθείσα από το Μιλάνο είναι και η Ιωάννα Μαρινοπούλου, γνωστή interior deisigner σκαφών και πολυτελών κατοικιών, μαζί με τον αγαπημένο της Λεονάρντο Φεραγκάμο.

Οι δικοί μας Λιβανέζοι και ο Αντόνιο

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε το λαμπερό φιλανθρωπικό γκαλά του Πρίγκιπα Αλεβάρτου και της συζύγου του Σαρλίν στους κήπους της Όπερας του Μονακό, όπου οι ακριβότερες προσκλήσεις κόστιζαν 200.000 ευρώ κατ’ άτομο, ενώ οι φθηνότερες μόλις 8000!.

Σήμερα εκτός από τους Έλληνες που διατηρούν κατοικία στο Μονακό, όπως π.χ. ο Στέλιος και η Κλέλια Χατζηϊωάννου πολλοί Έλληνες θα δηλώσουν παρόντες στην έτερη φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώνεται στο Yacht Club του πριγκιπάτου από το Nammo’s.

Aνάμεσά σε αυτούς θα είναι και μια μικρή παροικία Λιβανέζων που κατοικούν στην Ελλάδα με προεξάρχουσες τις οικογένειες Ζέιν και Χούρι, που θεωρούνται από τις πιο εύρωστες επιχειρηματικά στην Ελλάδα.
Έτσι ο Λεωνίδας Φωτεινόπουλος και η σύζυγος του Ταμάρα, θα συνυπάρξουν με τους συνήθεις υπόπτους που τιμούν κάθε καλοκαίρι σχεδόν τον Αντώνη Ρέμο στην Ψαρού, όπως ο Χάρης Βαφειάς με την γυναίκα του Έμιλυ αλλά και το ζεύγος Τζουβελεκάκη.

Εκεί θα βρεθεί και ο Φίλιπππος Λαιμός με την γοητευτική σύζυγο του Μαριάννα Γουλανδρή η οποία παρουσίασε την Τετάρτη την νέα της συλλογή κοσμημάτων σε γνωστό private club, ενώ στον ίδιο χώρο οι καλεσμένοι θαύμασαν και τις δημιουργίες της Έμιλυς Βαφειά ιδανικές τόσο για κατοικίες όσο και για πλωτά παλάτια.
Υπήρξαν όμως και αρκετές περιπτώσεις που απείχαν των κοσμικών δρώμενων και του glam που αποπνέει το συγκεκριμένο event, όπως γνωστοί εφοπλιστές που ταξίδεψαν αθόρυβα για ένα η δύο 24ωρα προκειμένου να δουν τα καινούργια μοντέλα των διάσημων ναυπηγείων και να επιστρέψουν στο Λονδίνο ή στην Αθήνα.

Εκεί βρέθηκε και ένα Ελληνικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, η Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – συμφερόντων της οικογένειας Ροδόπουλου- η οποία σε συνεργασία με την Warsash Superyact Aacademy από το Πανεπιστήμο του Southampton αναζήτησε πρωτοβουλίες και συνέργειες στο φετινό Yacht Show.

Όλα αυτά σε ένα κρατίδιο που έχει κατακλυστεί αυτή την εβδομάδα από δισκεκατομυριούχους, εκατομμυριούχους, γοητευτικές καλλονές και λαμπερά events, όπως το χθεσινό κάλεσμα Αλβέρτου-Σαρλίν για την σωτηρία των ωκεανών.

Σήμερα ο Αντώνης Ρέμος θα κληθεί να δώσει ένα άρωμα Ελλάδας στους εκατοντάδες τυχερούς καλεσμένους που θα τον απολαύσουν μαζί με τους Gipsy Kings λίγο μετά τις εννιά το βράδυ.

remos7
remos6

 

remos4

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com