Νέα

GNTM: Η εξομολόγηση της Αφροδίτης στο «Μαζί σου» για τον γάμο της με σεΐχη και την απόδρασή της από το «χρυσό κλουβί»

Το επεισόδιο της Δευτέρας στο Greece’s Next Top Model ήταν το τελευταίο των auditions! Χιλιάδες κορίτσια πέρασαν μπροστά από τα μάτια των τεσσάρων κριτών, όμως λίγα ήταν εκείνα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Μεταξύ αυτών και η Αφροδίτη Μπάρμπα! Το 28χρονο μοντέλο συστήθηκε στους κριτές του reality μόδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι έχει ένα παιδάκι 5 ετών, αλλά δεν ζει με τον πατέρα του, και ότι το 2011 είχε κερδίσει το στέμμα της Miss Playboy Tv στα Playmate.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Αφροδίτη Μπάρκα στην τηλεόραση. Τον περασμένο Οκτώβριο η 28χρονη καλλονή είχε βρεθεί στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και είχε συζητήσει με την Τατιάνα Στεφανίδου για την πολυτάραχη ζωή της με σεΐχη επιχειρηματία, εξηγώντας μάλιστα, πως κατάφερε να το «σκάσει» από το «χρυσό κλουβί» που ζούσε και να επιστρέψει στο πατρικό της.

«Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα…

Μια μέρα, που είχαμε τσακωθεί, είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…», είχε εξομολογηθεί μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Μπάρκα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Το βίντεο από την audition:

Το βίντεο από την εξομολόγησή της στην εκπομπή «Μαζί σου»:

Μπορεί η ζωή μέχρι στιγμής να μην ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα για την Αφροδίτη Μπάρμπα, όμως έφτασε πλέον ο καιρός να κυνηγήσει τα όνειρά της. Η ίδια εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση παίρνοντας τέσσερα «ναι»!

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com