Νέα

Η Τζένιφερ Λόπεζ το… διέπραξε: 20 χρόνια μετά, φόρεσε ξανά το πράσινο Versace!

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της ποπ και από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία της σόουμπιζ υπήρξε εκείνη της Τζένιφερ Λόπεζ με το πράσινο, εξωτικό φόρεμα Versace, που είχε φορέσει στην τελετή απονομής των βραβείων Grammy το 2000.

Τώρα, σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός το… διέπραξε, τολμώντας να φορέσει ξανά το ίδιο ρούχο σε επίδειξη μόδας της Ντονατέλα Βερσάτσε στο Μιλάνο!

Έδειχνε μάλιστα καλύτερη τώρα, στα 50 της, απ’ ό,τι τότε, στα 30 της

Ανατρέχοντας στην… ιστορία, διαπιστώνουμε ότι τo θρυλικό φόρεμα με το πριντ μπαμπού έχει περάσει στην ιστορία ως ένα από τα πιο διάσημα ρούχα της ποπ κουλτούρας, αποτελώντας σημείο αναφοράς. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πράσινη τουαλέτα που σχεδίασε πριν από 20 χρόνια η Ντονατέλα Βερσάτσε και φόρεσε μοναδικά η Λατίνα καλλονή προκάλεσε τέτοιο… ντελίριο στο Ίντερνετ, ώστε χάρη σε αυτή «γεννήθηκε» η αναζήτηση εικόνων, το περίφημο Google Images.
Το 2015, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google, Έρικ Σμιντ, είχε πει για το Versace φόρεμα πως ήταν η πιο δημοφιλής αναζήτηση που είχαν ποτέ. Εξήγησε, δε, ότι η Google δεν είχε τρόπο να επιστρέψει στους χρήστες ακριβώς αυτό που ήθελαν: την JLo με αυτό το φόρεμα. Έτσι, η αναζήτηση εικόνων της Google γεννήθηκε χάρη στο πράσινο Versace.

To φόρεμα είναι σήμερα γνωστό ως «bamboo green dress» και «jungle dress».  Η Ντονατέλα Βερσάτσε είπε πως η ιδέα για την «αναβίωση» της συγκλονιστικής εμφάνισης της Λόπεζ το 2000 προέκυψε, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στο φετινό Met Ball. «Είμαι υπερήφανη που εμπνεύσαμε το Google Images» είπε από το Μιλάνο, όπου η 50χρονη Λόπεζ ήταν η έκπληξη του σόου του φημισμένου οίκου μόδας για την κολεξιόν του 2020.

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο Ίντερνετ ήταν… διθυραμβικά. Οι περισσότεροι σχολίαζαν ότι η 50χρονη, σήμερα, Λόπεζ, έδειχνε πολύ πιο σέξι μέσα στο πράσινο φόρεμα, σε σχέση με την εικόνα της πριν από περίπου 20 χρόνια. «Θα έπρεπε να είναι παράνομο να δείχνεις έτσι στα 50 σου» έγραψαν χαρακτηριστικά κάποιοι χρήστες του Twitter, την ώρα που άλλοι δεν δίσταζαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα, επισημαίνοντας το… μάλλον προφανές, αναφορικά με την JLo: «Πρώτα… ανακάλυψε το Ίντερνετ, τώρα το “σπάει”»

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com