Νέα

Ανοίγουν το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες αλλά με πολλές απαγορεύσεις

Ο κύβος ερρίφθη και οι οργανωμένες παραλίες θα ανοίξουν από το Σάββατο 16 Μαΐου αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr σε αυτές δεν θα επιτρέπεται η πώληση αλκοόλ και η μουσική!

Μάλιστα, όπως τόνιζαν αρμόδιες πηγές στο newsit.gr τα πρόστιμα θα είναι βαρύτατα για τους παραβάτες ενώ θα υπάρχει και άμεση ανάκληση της άδειας σε όποιον παρανομεί.

Νωρίτερα, μιλώντας στο newsit.gr ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είχε δηλώσει ότι η απόφαση για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών έχει ληφθεί και είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί από τους ειδικούς.

Είπε ακόμα ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα, ώστε να δοθούν δυο ημέρες χρόνος για να προετοιμαστούν όλες οι οργανωμένες παραλίες, για να μπορέσουν να υποδεχτούν κόσμο. «Εμείς στο δήμο μας έχουμε συνολικά πέντε οργανωμένες παραλίες. Εντός της ημέρας θα έχουμε και το πρωτόκολλο, αναφορικά με την απόσταση, όπου θα τοποθετηθούν οι ομπρέλες, ενώ θα αποφασιστεί και ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών που θα επιτραπεί να μπουν. Οι οργανωμένες παραλίες του δήμου μας συνολικά είναι 3.100 μέτρα παράκτιο μέτωπο και περίπου 480 στρέμματα παραλίας».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com