Νέα

Ξεφάντωσαν το περασμένο Σάββατο στο αποκριάτικο πάρτυ του Fashion City Outlet

Οι ανεπανάληπτες στιγμές κεφιού, χαράς και απογείωσης της αποκριάτικης διάθεσης που έζησε το Fashion City Outlet το περασμένο Σάββατο αναμένεται να επαναληφθούν και αυτό το Σάββατο 16 Μαρτίου, στο δεύτερο αποκριάτικο πάρτυ που διοργανώνεται στους χώρους του με ξυλοπόδαρους, κλόουν, μουσική και καινούργιες δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Το περασμένο Σάββατο στο πρώτο αποκριάτικο πάρτυ, το μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας πλημμύρισε από παιδικές φωνές και γέλια και οι μικροί αλλά και μεγάλοι μας φίλοι έπαιξαν, διασκέδασαν, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν με τους φοβερούς κλόουν, τον ξυλοπόδαρο, τον Dr. Gafas και τον δράκο ενώ παράλληλα έκαναν αστεία πειράματα, facepainting και συμμετείχαν και σε πολλά μουσικοχορευτικά παιχνίδια.

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται αυτό το Σάββατο από τις 5.00 – 8.00 μμ με ακόμη περισσότερη αποκριάτικη διάθεση που θα μείνει αξέχαστη σε όσους έρθουν να την απολαύσουν.

Ψωνίζουμε με άνεση, χωρίς το άγχος του parking και διασκεδάζουμε μέσα στο πνεύμα των ημερών σε ένα κέντρο που προσφέρει απίστευτη ποικιλία ειδών και ικανοποιεί όλες τις καταναλωτικές ανάγκες.

Fashion City Outlet

4ο χλμ Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com