Νέα

Εξώδικο σε σκληρή γλώσσα από την Καίτη Γαρμπή προς το κέντρο όπου τραγουδά ο Μαζωνάκης

Μετά τα εξώδικα που έλαβαν από την επιχείρηση που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάςαπαντούν με δικό τους εξώδικο.

Πρόκεται για τον ιδιοκτήτη του “Κέντρου Αθηνών” όπου ο Σχοινάς θα εμφανιζόταν μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη αλλά τελικά αποχώρησε λίγο πριν την πρεμιέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η δημοφιλής τραγουδίστρια περνάει στην αντεπίθεση και απαντάει και εκείνη με εξώδικο στο νυχτερινό μαγαζί.

Σύμφωνα με το εξώδικο, η τραγουδίστρια έχει συντριπτικά νομικά επιχειρήματα και πολύ σκληρή γλώσσα για όλα και ειδικά για αυτά τα 20.000 ευρώ της προκαταβολής που είχε πάρει η τραγουδίστρια από το κέντρο διασκέδασης. Η Καίτη Γαρμπή αναφέρει μέσω του δικηγόρου της, ότι τα χρήματα αυτά στο παρελθόν τα είχε λάβει για μια συνεργασία που δεν έγινε αλλά χωρίς δική της υπαιτιότητα, ενώ εκείνη είχε κάνει δεκάδες πρόβες με την ορχήστρα της.

Εξώδικο σε σκληρή γλώσσα από την Καίτη Γαρμπή προς το κέντρο όπου τραγουδά ο Μαζωνάκης

Να θυμίσουμε ότι ο λόγος που η Καίτη Γαρμπή δέχτηκε εξώδικο, είναι ότι είχε λάβει στο παρελθόν προκαταβολή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά.

Όλα δείχνουν ότι η κόντρα καλά κρατεί ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Διονύση Σχοινά…

Και φυσικά η Γαρμπή “αρχίζει πόλεμο” όπως λέει στο τραγούδι της.

thetoc.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com