Νέα

Θωμαή Απέργη: «Χωρίσαμε με τον Σεΐχη γιατί δεν τα βρήκαμε»

Η Θωμαή Απέργη που είχε αποστασιοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με αυτό. Η συνέντευξη δόθηκε στο Youweekly και στην Τζώρτζια Συρίχα.

«Έλειψα περίπου 3 χρόνια από τον χώρο. Ήταν αναπόσπαστη ανάγκη να απέχω εξαιτίας του προβλήματός μου με την επιληψία που είχε επιδεινωθεί. Είχα αρκετές κρίσεις την ημέρα και στην δική μου περίπτωση οι ελκυτικοί παράγοντες ήταν το στρες της δουλειάς, η αϋπνία, και γενικά οι πολύ έντονοι ρυθμοί που ζούσα, οπότε πρακτικά δεν είχα επιλογή.

«Συστήθηκα στον κόσμο στα 23 μου ξεκινώντας το τραγούδι, όμως η επιληψία και παράλληλα ο θυρεοειδής εμφανίστηκαν όταν ήμουν 18 χρονών που πήγα για σπουδές. Εκείνη την περίοδο, δεν επικοινωνούσα το πρόβλημα της υγείας μου ανοιχτά, διότι ακόμα και σήμερα ο κόσμος δεν είναι τόσο εξοικειωμένος με αυτή τη νευρολογική πάθηση παρά το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ συνήθης ασθένεια. Όταν ξεκίνησα να το λέω, έλαβα άπειρα μηνύματα από ανθρώπους όλων των ηλικιών με το ίδιο πρόβλημα, που μου μιλούσαν για το bullying που δέχονται στο σχολείο, από κάποιους που φοβόντουσαν για την ζωή τους και τους παρέπεμψα για να μιλήσουν αμέσως σε ειδικούς που ήξερα. Η νόσος μπορεί να είναι αντιμετωπίσιμη αλλά είναι ξεχωριστή για τον καθένα».

Περιγράφοντας ένα μια δύσκολη στιγμή που είχε με το θέμα της επιληψίας, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Ξύπνησα 9 η ώρα το πρωί μετά από το βραδινό ξενύχτι, είχα κοιμηθεί ελάχιστα και δεν είχα προλάβει να συνέλθω από τον ύπνο. Καθώς λοιπόν ανέβαινα τους τρεις ορόφους για το σπίτι μου, έτυχε εκείνη την ώρα να προκληθεί μια επιληπτική κρίση με αποτέλεσμα να πέσω από τις σκάλες. Πραγματικά ευχαριστώ το Θεό που ποτέ δεν έπαθα κάτι μη αναστρέψιμο. Η λύση ήταν μονόδρομος και προϋπέθετε μια ριζική αλλαγή βιορυθμών, γεγονός που ισοδυναμούσε με μια απαρέγκλιτη φαρμακευτική αγωγή σε συνδυασμό με μια πιο ήρεμη ζωή και σταθερούς ρυθμούς βραδινού ύπνου».

Όσον αφορά της σχέση της με τον Σείχη, η Θωμαή Απέργη αποκάλυψε: «Καταρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι για τον τίτλο του Σείχη, ότι μπορεί είτε να κληροδοτηθεί σε κάποιον είτε να του αποδοθεί λόγω της επιχειρηματικής του δράσης, αυτό ίσχυε και στην περίπτωση αυτή και γι’ αυτό δεν καταλαβαίνω τον ντόρο γύρω από αυτόν τον τίτλο. Ισχύει πράγματι ότι η συγκεκριμένη σχέση ήταν πολύ δυνατή και από τους δυο μας, για κάποιους λόγους δεν τα βρήκαμε. Αν και έχουμε χωρίσει, έχουμε μείνει καλοί φίλοι, υπάρχει μεγάλη αγάπη μεταξύ μας μετά από τόσο καιρό και μιλάμε ακόμα συχνά».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com