Νέα

Οι φρίκες που “τρως” μετά τις διακοπές

Τελικά πήρες την πολυπόθυτη καλοκαιρινή σου άδεια και πήγες τις διακοπές που περίμενες τόσο πολύ καιρό. Για αρκετές ημέρες ή και βδομάδες, κοιμόσουν σε ένα άνετο δωμάτιο ξενοδοχείου, έτρωγες ότι γούσταρες, έκανες τα μπανάκια σου, έπινες τα ποτάκια σου και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει δυστυχώς να επιστρέψεις στον κλεινόν άστυ και φυσικά στη δουλειά σου.

Τις πρώτες μέρες που θα γυρίσεις το σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτείς αρκετά, καθώς δεν θα θέλεις να μπεις καν στην διαδικασία να σκεφτείς emails, προθεσμίες, οικονομικές υποχρεώσεις και meetings μετά από τόσες ημέρες χαλάρωσης. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφεχθεί και αναγκαστικά θα πρέπει να μπεις σε άλλο mood.

Με βάση τα παραπάνω, συγκεντρώσαμε τις φρίκες που “τρώμε” συνήθως μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές:

  • Οι εποχές που το μόνο σου άγχος επιστρέφοντας από τις διακοπές ήταν να έχεις να διηγηθείς ωραιότερες ιστορίες από τους φίλους σου τελείωσαν μαζί με το απολυτήριο του λυκείου σου.
  • Μπορεί να βρήκες το σπίτι σου “καλοκαιρινό”, γιατί είχες ξεχάσει να κλειδώσεις ή γιατί άφησες την πίσω μπαλκονόπορτα ανοιχτή, και δυστυχώς κανένας από τους γείτονες δεν πήρε χαμπάρι, γιατί έλειπαν και αυτοί διακοπές.
  • Δεν έχεις πληρώσει την δόση του αυτοκινήτου, της ασφάλειας ζωής και της πιστωτικής σου κάρτας που έληγαν πριν λίγες ημέρες και τώρα που επέστρεψες δεν έχεις δεκάρα τσακιστή!
  • Το αφεντικό σου έχει επιστρέψει νωρίτερα από εσένα και σου έχει φορτώσει ένα κάρο δουλειές (γιατί τις δύο τελευταίες μέρες πριν φύγεις κωλοβάραγες).
  • Το αυτοκίνητο σου δεν έχει μπαταρία γιατί ξέχασες ανοιχτά τα αλάρμ πριν φύγεις και ο μάστορας έχει κατεβασμένα “ρολά” μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.
  • Η κοπέλα σου έχει καθυστέρηση και εσύ αρχίζεις να αναπνέεις μέσα σε χάρτινα σακουλάκια γιατί παθαίνεις κρίση πανικού!
  • Πρέπει να αφήσεις στην άκρη τα σορτσάκια και τις σαγιονάρες και να αρχίσεις να φοράς κοστουμάκια.
  • Δεν μπαίνεις στο Instagram γιατί σε πιάνει κατάθλιψη όταν βλέπεις τις φωτογραφίες που ανέβασες από τις διακοπές ή ακόμα χειρότερα τις φωτογραφίες των φίλων σου που είναι ακόμα διακοπές!
  • Πρέπει να δεις πως θα την “βγάλεις” οικονομικά τις επόμενες ημέρες, ενώ το ψυγείο σου έχει μόνο παγάκια και ένα χαλασμένο γάλα.
  • Γυρίζεις στο γραφείο και όλοι σε ρωτάνε που πήγες και πως πέρασες, και εσύ το μόνο που θέλεις εκείνη την στιγμή είναι να σε αφήσουν ήσυχο γιατί δεν θέλεις να παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι οι διακοπές τελείωσαν.

Μην ανησυχείς αν σου συμβαίνει οτιδήποτε από τα παραπάνω. Πάρε βαθιές ανάσες, κάνε μικρά διαλειμματάκια τις πρώτες ημέρες στην δουλειά, και να δεις που οι φρίκες θα φύγουν και θα μπεις στην καθημερινή σου ρουτίνα.

perpetual.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com