Νέα

Άννα Μαρία Παναρέτου: Γέννησε στα 17 της τον Σάκη Ρουβά, πήρε διαζύγιο με δύο παιδιά και σήμερα είναι μία νέα γιαγιά

Σάκης Ρουβάς: Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στην Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στο Μαντούκι. Οι γονείς του Σάκη Ρουβά είναι ο Κωνσταντίνος Ρουβάς (σ.σ. ο πατέρας του) και η Άννα Μαρία Παναρέτου (σ.σ. η μητέρα του). Ο Σάκης Ρουβάς έχει έναν μικρότερο αδερφό. Το όνομά του είναι Αποστόλης Ρουβάς και τον οποίο φίλοι και συγγενείς τον φωνάζουν «Τόλη».

Ο πατέρας του εργάζονταν ως επαγγελματίας οδηγός. Από την άλλη, η μητέρα του είχε πιάσει δουλειά στα Duty Free του αεροδρομίου της Κέρκυρας. Το 1984 ήρθε το διαζύγιο για τους γονείς του Σάκη Ρουβά. Εκείνος και ο αδερφός του μετακόμισαν στο χωριό Ποταμός. Αυτό έγινε για να μείνουν με τους παππούδες τους.

Οι παππούδες του ήταν οι γονείς του πατέρα του. Όσον αφορά τον πατέρα του, Κωνσταντίνο, εκείνος επέλεξε να παντρευτεί ξανά, κάνοντας και άλλα παιδιά. Όταν έφτασε τα 12 έτη, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να πιάσει δουλειά. Έτσι, και έκανε, διότι έπρεπε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια του και τη μητέρα του, η οποία ζούσε μόνη.

” alt=”” aria-hidden=”true” />Άννα Μαρία Παναρέτου και Σάκης Ρουβάς
Άννα Μαρία Παναρέτου και Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς: Η Σχέση του, με την μητέρα του

Σάκης Ρουβάς: «Νιώθω πολύ κοντά, τη μητέρα μου»

Ο γνωστός τραγουδιστής, αναφερόμενος στη μητέρα του, είχε δηλώσει κατά το παρελθόν: «Ξέρεις, τη νιώθω πολύ κοντά μου, γιατί έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Ήταν μόλις 17,5 χρόνων όταν με έκανε. Ήταν παιδί. Βλέπω 18άχρονα κορίτσια σήμερα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα μπορούσαν να μεγαλώνουν παιδιά. Το ίδιο ισχύει και για τη στάση της μητέρας μου σε διάφορα περιστατικά, όπως και για τον τρόπο που την αντιμετώπιζα εγώ».

” alt=”” aria-hidden=”true” />Άννα Μαρία Παναρέτου και Σάκης Ρουβάς
Άννα Μαρία Παναρέτου και Σάκης Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς: «Ξεχωριστό, το δέσιμό μας»

Στη συνέχεια, ο Σάκης, αναφέρθηκε διαχρονικά στη σχέση τους: «Είχαμε πάντα ένα πολύ ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ μας, πάντα ήταν κοντά μου, αλλά η σχέση μας έχει περάσει από πολλές διαφορετικές φάσεις. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια άλλαζα όχι μόνο εγώ, αλλά και τα πάντα γύρω μου, όπως και ο τρόπος που βλέπω τους ανθρώπους και τους αναλύω. Μεγαλώνοντας, λοιπόν, όλα τα γεγονότα της ζωής μου τα επισκέπτομαι ξανά με διαφορετικό τρόπο, τα αντιλαμβάνομαι και διαφορετικά κοιτάζοντάς τα από απόσταση».

” alt=”” aria-hidden=”true” />Άννα Μαρία Παναρέτου και Απόστολος Ρουβάς
Άννα Μαρία Παναρέτου και Απόστολος Ρουβάς

Σάκης Ρουβάς: «Με ενθάρρυνε στα βήματά μου»

Σχετικά με το τραγούδι και τη βοήθεια της μητέρας του, ο διάσημος τραγουδιστής, είχε τονίσει: «Πάντως, η μητέρα μου είχε διακρίνει από νωρίς κάποιες δυνατότητες σε εμένα και με ενθάρρυνε στα βήματά μου, όπως και όλη μου η οικογένεια. Εκείνη βέβαια ακόμη περισσότερο, καθώς ήταν καλλιτέχνης – ερασιτέχνης μεν, αλλά καλλιτέχνης, γιατί αυτό ή το έχεις μέσα σου ή δεν το έχεις».

enimerotiko.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com