Νέα

Ποιες είναι οι πιθανές τιμές των νέων iPhone

Αν βρίσκεστε μεταξύ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν κάθε χρόνο τα νεά μοντέλα iPhone που παρουσιάζει η Apple, τότε θα σας χαροποιήσει το γεγονός πως στις 10 Σεπτεμβρίουο τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να αποκαλύψει τις «φρέσκες» συσκευές για το 2020.

Από την άλλη, βέβαια, δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν όσοι ήλπιζαν να δουν μια μικρή, έστω, μείωση στις τιμές τους, μήπως και καταφέρουν να προμηθευτούν μια από τις καινούριες συσκευές, που όταν τίθενται σε κυκλοφορία, επικρατεί πανικός στα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ανά τον κόσμο.

 Σύμφωνα, λοιπόν, με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι τιμές των iPhone 11, 11 Max και 11R, δεν θα παρουσιάσουν διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με τα περσινά μοντέλα.

Συγκεκριμένα, διαρροές αποκάλυψαν πως η βάση για το iPhone 11 θα είναι τα 999 δολάρια, 1 δολάριο κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 1.000 και αυτό μπορεί να επηρεάσει θετικά, σύμφωνα με την Apple, στην πρόθεση των υποψήφιων αγοραστών. Βέβαια, στην Ευρώπη η βάση αυτή θα είναι αρκετά υψηλότερη, ελέω φόρων και τελωνειακών δασμών, αγγίζοντας ακόμα και τα 1.159 ευρώ. Και αν μιλήσουμε για εκδόσεις με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (256 και 512 gigabytes), τότε οι τιμές θα κυμανθούν από 1.329 ως 1.559 ευρώ.

Σε ότι αφορά το iPhone 11 Max (θα έχει μεγαλύτερη οθόνη σε σύγκριση με το 11), οι τιμές θα είναι κατά 100 ευρώ ακριβότερες (1.259, 1.429 και 1.659 ευρώ), ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το «οικονομικότερο», θεωρητικά, iPhone 11R.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com