Νέα

4 κόλπα για να παγώσεις την μπύρα σου σε χρόνο μηδέν!

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από μια παγωμένη μπύρα το καλοκαίρι.Τις περισσότερες φορές όμως θα πρέπει να περιμένεις αρκετή ώρα ωστε να φτάσει να έχει την κατάλληλη θερμοκρασία για να την απολαύσεις.

Ευτυχώς για εμάς, λαμπρά μυαλά απ’ όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει ορισμένα απλά κόλπα για να παγώσεις γρήγορα και εύκολα την αγαπημένη σου μπύρα.

1. Το κόλπο με τα παγάκια

Τα παγάκια σίγουρα θα παγώσουν τη μπύρα σου, αλλά παράλληλα θα την νερώσουν. Εξάλλου, ποιος βάζει παγάκια μέσα στη μπύρα του; Μόνο αν είναι παγάκια από μπύρα! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις μπύρα αντί νερό στην παγοθήκη σου. Περιμένεις να παγώσουν και φυσικά όταν είναι έτοιμα μπορείς να προσθέσεις τα παγάκια στην μπύρα που ήδη πίνεις για ακόμα πιο παγωμένη αίσθηση.

2. Το κόλπο με το αλάτι

Αυτό μπορεί να δουλέψει και με ένα μπουκάλι ή κουτάκι, αλλά είναι προτιμότερο αν θέλεις να παγώσεις πολλές μπύρες μαζί. Παίρνουμε ένα μπολ και το γεμίζουμε με νερό και παγάκια. Στην συνέχεια ρίχνουμε λίγο αλάτι και τοποθετούμε τις μπύρες μέσα στο μπολ. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μην υποτιμάς την επιστήμη καθώς το αλάτι ρίχνει τους βαθμούς κελσίου πολύ γρήγορα και μπορούμε να απολαύσουμε τη μπύρα μας παγωμένη, έτσι όπως πρέπει να είναι.

3. Το κόλπο με την χαρτοπετσέτα

Αν θέλεις η μπύρα σου να παγώσει γρήγορα, το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια χαρτοπετσέτα ή χαρτί κουζίνας. Βρέξε το χαρτί και τύλιξε το μπουκάλι της μπύρας σε όλη του την επιφάνεια. Προσπάθησε να καλυφθεί όσο το δυνατό περισσότερο. Βάλε την μπύρα στην κατάψυξη για 5 έως 15 λεπτά και είσαι έτοιμος. ‘Οταν αφαιρέσεις το χαρτί, η μπύρα σου θα είναι παγωμένη όσο η Ρωσία Δεκέμβριο μήνα!

4. Το κόλπο με την κανάτα

Αν δεν πίνεις γρήγορα την μπύρα σου, τότε αυτό το κόλπο είναι για σένα. Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί από εμάς όταν βγαίνουμε με την παρέα μας παραγγέλνουμε μπύρα σε κανάτα. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι στα μεσοδιαστήματα η μπύρα μας ζεσταίνεται. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να πλαστικό ποτήρι και παγάκια. Γεμίζεις το ποτήρι με παγάκια και το βάζεις μέσα στην κανάτα. Αυτό θα επιπλέει και θα κρατήσει τη μπύρα σου παγωμένη.

perpetual.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com