Νέα

Ο Νίκος Καρβέλας «πάγωσε» τη Ναταλία Γερμανού: «Είσαι σίγουρη ότι αγαπάς τη μητέρα σου;»

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε νωρίτερα σήμερα (13/4) ο Νίκος Καρβέλας. Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης μίλησε για όλους για όλα, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στα ανθρώπινα συναισθήματα

«Δυο πράγματα υπάρχουν: το σε θέλω σεξουαλικά, είμαι ερωτευμένος μαζί σου, είμαστε φίλοι, σε προστατεύω, θέλω το καλό σου και το άλλο είναι το μίσος, μακριά» είπε αρχικά ο Νίκος Καρβέλας.

«Το σ’ αγαπάω δεν υπάρχει;», τον ρώτησε η Ναταλία Γερμανού, με τον διάλογο ανάμεσα στις δύο πλευρές να εξελίσσεται ως εξής:

Ν.Κ: Τι είναι; Πες μου εσύ, εγώ δεν ξέρω. Εγώ σου λέω, ή σε επιθυμώ ερωτικά ή σε επιθυμώ φιλικά ή δεν σε επιθυμώ. Τρία. Το άλλο τι μπορεί να είναι; Η αγάπη τι είναι;

Ν.Γ: Η αγάπη προς τον γονιό. Η αγάπη που έχω στη μάνα μου, δεν είναι ούτε ερωτική ούτε φιλική.

Ν.Κ: Είσαι σίγουρη ότι αγαπάς τη μητέρα σου και δεν τη μισείς;

Ν.Γ: Τώρα πια ναι…

Ν.Κ: Τώρα πια. Μέχρι πρότινος όμως;

Ν.Γ: Έχω περάσει περιόδους που δε τη γούσταρα.

Ν.Κ: Τώρα γιατί την αγαπάς;

Ν.Γ: Την κατάλαβα.

«Τι κατάλαβες; Γιατί σε βασάνιζε. Τη συγχώρησες δηλαδή… Άρα αγαπάω σημαίνει συγχωρώ. Τίποτα άλλο. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι συγχωρώ το παιδί μου. Μου λες «αγαπάς το παιδί σου;» και σου λέω «όχι». Αισθάνομαι τρυφερότητα, στοργή. Θέλω να είναι καλά, να είναι καλά και να είναι καλά. Τίποτα άλλο… Χρωστάω ευγνωμοσύνη στο παιδί μου και τίποτα το παιδί μου σε μένα», κατέληξε ο Νίκος Καρβέλας.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com