Νέα

Αντονέλα Ροκούζο: Η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι- Το love story, ο γάμος και η τραγωδία που τους «ένωσε»

Φαίνεται πως η απόσταση δεν κατάφερε να μπει εμπόδιο στον έρωτα του Λιονέλ Μέσι με την Αντονέλα Ροκούζο, που είναι μαζί από το 1998, έχοντας γνωριστεί από μικρά παιδιά.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής, που πέρασε χθες στην ιστορία του Μουντιάλ μετά την μεγάλη νίκη της Αργεντινής, με την Αντονέλα Ροκούζο γνωρίστηκαν από παιδιά και παρόλο που ο Μέσι τελικά μετακόμισε μακριά από την Αργεντινή για να προπονηθεί, οι δυο τους βρέθηκαν ξανά με αφορμή μια τραγωδία και τελικά ερωτεύτηκαν.

Το ζευγάρι καλωσόρισε δύο γιους πριν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2017. Τον επόμενο χρόνο, η Ροκούζο έφερε στον κόσμο τον τρίτο τους γιο.

«Η σύζυγός μου, η Αντονέλα, έχει πολλά σπουδαία προσόντα», είχε δηλώσει κάποτε ο Μέσι. «Πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την καθημερινότητα, είναι πάντα ευδιάθετη και αντιμετωπίζει τα προβλήματα με αξιοθαύμαστο τρόπο. Είναι απίστευτα έξυπνη και ισορροπημένη».

Ο Ροκούζο έχει υπάρξει επίσης εξαιρετικά υποστηρικτική στην καριέρα του Μέσι, αφού επευφημεί τακτικά τον σύζυγό της στη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων του, όπως στις 13 Δεκεμβρίου 2022, όταν πανηγύριζε για τον Μέσι και την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής και την προσπάθεια να φτάσουν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε ανάρτηση στο Instagram, μοιράστηκε φωτογραφίες της χαμογελαστή με τα τρία αγόρια τους, και οι τέσσερις με ασορτί φανέλες με το νούμερο 10.

Γνώρισε τον Μέσι όταν ήταν παιδί

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη γενέτειρά τους, το Ροζάριο της Αργεντινής, όταν ήταν παιδιά. Οι δυο τους μοιάζουν σαν να είναι μαζί κυριολεκτικά μια ζωή μαζί, αφού από το 1998, o 11χρονος τότε Λίο γνώρισε την 9χρονη Αντονέλα σε μια παραλία, στο Ροζάριο.

Όταν ο Μέσι ήταν έφηβος, μετακόμισε στην Ισπανία για να ακολουθήσει ποδοσφαιρική καριέρα.

Επανασυνδέθηκαν μετά από μια τραγωδία

Το 2005, η καλύτερη φίλη της Ροκούζο, Ούρσουλα Νοτς, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αφού ο Μέσι έμαθε τα νέα, επέστρεψε αεροπορικώς στην Αργεντινή από την Ισπανία για να την παρηγορήσει, σύμφωνα με την εφημερίδα Para Ti της Αργεντινής.

Το 2019, μέσα από την τραγική περίπτωση της φίλης της, θέλησε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τα τροχαία στο Ροζάριο.

«Οι απουσίες γίνονται αισθητές στην καθημερινή ζωή, στα γενέθλια, στις επετείους, στα πάρτι. Οι απουσίες είναι ενοχλητικές», έγραψε σε Instagram Story. «Όταν καταλαβαίνουμε ότι δεν θα ακούμε πια εκείνη τη φωνή που μας συνόδευε, οι απουσίες μεταμορφώνονται, μετατρέπουμε τον πόνο σε δράση, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα είμαστε ποτέ ίδιοι με πριν. Οι απουσίες μάς καθοδηγούν. Οι απουσίες πονάνε, αλλά επίσης μας επανεκκινούν».

Φοίτησε σε πανεπιστήμιο στην Αργεντινή

Σύμφωνα με το Vanity Fair España, η Ροκούζο πήγε στο πανεπιστήμιο της Αργεντινής. Πήρε πτυχίο στις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες από το Εθνικό Πανεπιστήμιο του Ροζάριο και ξεκίνησε μεταπτυχιακές σπουδές στην οδοντιατρική. Ωστόσο, φέρεται να αποφάσισε να τα παρατήσει για να μετακομίσει πιο κοντά στον Μέσι.

Με τον Μέσι παντρεύτηκαν το 2017

Ο γάμος του ποδοσφαιριστή και του μοντέλου χαρακτηρίστηκε ο «γάμος του αιώνα». Οι συμπαίκτες του Μέσι ήταν παρόντες, ανάμεσά τους η Σακίρα και τον τότε σύντροφό της Ζεράρ Πικέ. Ο γάμος έγινε στις 30 Ιουνίου 2017, σε καζίνο στη γενέτειρα του ζευγαριού.

Είναι επιχειρηματίας και μοντέλο

Τον Νοέμβριο του 2016, η Ροκούζο ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο ως μοντέλο με τον σχεδιαστή Ricky Sarkany. Το 2017, με την φίλη της Σοφία Μπάλμπι, σύζυγο του ποδοσφαιριστή Λουίς Σουάρες, άνοιξαν μπουτίκ για το brand παπουτσιών Sarkany, σύμφωνα με τη Marca.

Έχει επίσης συνεργαστεί με διάφορα brands και εταιρείες γυμναστικής, όπως η Adidas και η Stella McCartney.

Έχει τεράστιο κοινό στο Instagram

Αν και δεν έχει λογαριασμούς στο Twitter ή στο Facebook, η Ροκούζο μετρά πάνω από 20 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της οικογένειάς της και διαφημίζει επίσης την καριέρα της ως μοντέλο, τις σειρές μόδας fitness και το κατάστημα παπουτσιών της, ενώ είναι η μεγαλύτερη φαν του Μέσι.

«Ο πρωταθλητής μου», έγραψε στην πρώτη ανάρτηση μετά την μεγάλη νίκη στο Μουντιάλ.

Έχει τρία παιδιά με τον Μέσι

Το 2012, το ζευγάρι καλωσόρισε τον πρώτο του γιο, τον Τιάγκο. Ο δεύτερος γιος τους, Ματέο, γεννήθηκε το 2015 και ο τρίτος γιος τους, Τσίρο, το 2018.

«Μεγαλώνεις και μαθαίνεις», δήλωσε ο Μέσι για το γεγονός ότι είναι πατέρας. «Συλλέγεις εμπειρίες σε όλες τις πτυχές της ζωής, εντός και εκτός γηπέδου. Αλλά, ως άνθρωπος, το να έχω τρία παιδιά άλλαξε την οπτική μου για τη ζωή, τον τρόπο σκέψης μου και με βοήθησε επίσης να εξελιχθώ».

Και πρόσθεσε: «Αν και υπάρχουν λίγες στιγμές ανάπαυλας στο σπίτι με τρία παιδιά, προσπαθούμε να απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους, είτε βλέποντας τηλεόραση, είτε παίζοντας, είτε ο,τιδήποτε άλλο. Μας αρέσει να μένουμε στο σπίτι και να απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com