Νέα

Ελένη Φουρέιρα: Αγνώριστη το 2007 όταν ήταν μέλος γυναικείου συγκροτήματος

Η Ελένη Φουρέιρα έχει καταφέρει με τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο της να ανέλθει σε μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της γενιάς της στην Ελλάδα. Με αποκορύφωμα, τη θριαμβευτική συμμετοχή της στη Eurovision με την Κύπρο, η οποία της χάρισε τη δεύτερη θέση, η τραγουδίστρια διαγράφει μία συνεχώς ανοδική πορεία στην καριέρα της.

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα έχει εξελιχθεί, εντυπωσιακά, και στο προσωπικό στιλ της. Όταν την πρωτογνωρίσαμε, ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος “Mystique” το 2007, η ίδια έχοντας υιοθετήσει τα trends της εποχής είχε μία εντελώς διαφορετική αισθητική, που δε θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Ελένη Φουρέιρα | Οι στιλιστικές της επιλογές την περίοδο των "Mystique" αναδείκνυαν το κορμί της αλλά δεν είχαν καμία σχέση με το σημερινό της στιλ

Στα εμβληματικά ’00s, η σύντροφος του Αλμπέρτο Μποτία, με τον οποίο πρόσφατα απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, επέλεγε συχνά για τις εμφανίσεις της μίνι, εφαρμοστά φορέματα, που δε στερούνταν λάμψης. Ακόμη και τότε, δε φοβόταν να πειραματιστεί και να προτιμάει bold κομμάτια στο ντύσιμό της.

Ελένη Φουρέιρα

Όπως και σήμερα, έτσι και τότε η Ελένη Φουρέιρα αγαπούσε τις ψηλοτάκουνες μπότες και τα πέδιλα.

Ελένη Φουρέιρα

Το συγκεκριμένο look θα μπορούσαμε να το δούμε με ευκολία και σήμερα. Metallics, χαμηλόμεση εφαρμογή και oversized ζώνες αποτελούν όλα στοιχεία-τάσεις της φετινής σεζόν.

Ελένη Φουρέιρα

Ένα διαφορετικό στιλ, επηρεασμένο από τα ’00s, έχοντας ως κοινά στοιχεία με τη σύγχρονη εικόνα της, τον δυναμισμό και τη θηλυκότητα/

missbloom.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com