Νέα

Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Full in love στην Μύκονο! Φωτογραφίες

Δέκα χρόνια μαζί και περίπου 9 μήνες παντρεμένοι, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακπαραμένουν full in love! Οι δυο τους μπορεί να έχουν ένα πρόγραμμα γεμάτο υποχρεώσεις, όμως φροντίζουν που και που να βρίσκουν λίγο χρόνο για ξεκούραση και διακοπές. Πριν μερικές ημέρες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης και η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας ταξίδεψαν στην αγαπημένη τους Μύκονο με σκοπό να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές! Δεν ήταν λίγες οι φορές, μάλιστα, που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αντώνη και τον Ρέμο να περπατούν χεράκι χεράκι στα γραφικά στενάκια του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η Μύκονος η αλήθεια είναι ότι αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς του ζευγαριού, καθώς περνούν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ απαθανατίστηκαν να περπατούν αγκαλιά και φαίνονταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο τραγουδιστής και η καλλονή σύζυγός του έκαναν βόλτα χεράκι χεράκι, με τον Αντώνη να αγκαλιάζει γλυκά την Υβόννη!

Η σχεδιάστρια μόδας φορώντας ασορτί λευκό τοπ και παντελόνι, το οποίο τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της, φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του άντρα της ζωής της.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com