Νέα

0 Αγριες μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Ο Γιάννος επιστρέφει και αποκαλύπτει μυστικά

Οταλαντούχος ηθοποιός Ιωάννης Αθανασοπούλος, του οποίου η ερμηνεία στον ρόλο του Γιάννου στη σειρά Άγριες Μέλισσες συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό, αποκάλυψε πώς οι θεατές της σειράς θα τον ξαναδούν σύντομα και μάλιστα σε μια κομβική στιγμή των επόμενων επεισοδίων.

Ο νεαρός ηθοποιός, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία του, μίλησε στην εκπομπή «Ελα Χαμογέλα» στο Open για την επιστροφή του σε αυτό το σίριαλ που σημαίνει τόσα πολλά για εκείνον:. «Σίγουρα αγχώθηκα γιατί το βάρος του ρόλου ήταν μεγάλο. Συνέχεια κλαίω από χαρά, μου αρέσει και απολαμβάνω αυτό που έχει γίνει με τον Γιάννο. Αφού μιλούσαμε με έναν φίλο μου ψυχολόγο και του έλεγα πως δεν ξέρω πως να διαχειριστώ αυτή την απότομη χαρά. Μου είπε πως επειδή στη ζωή μας δεν συμβαίνει πάντα αυτό, ζήσ’ το στο έπακρο και το απολαμβάνω μέχρι τώρα. Με φοβίζει ακόμη μήπως ο ρόλος του Γιάννου με στιγματίσει. Δεν το κρύβω γιατί, όταν τελείωσε όλο αυτό το μπαμ, τα τηλέφωνα που δέχθηκα μετά ήταν πιο πολύ για ρόλους τέτοιους, αν και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι κωμικό στην τηλεόραση», είπε ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασοπούλος.

ioannis_athanasopoylos_.jpg

Όσον αφορά στις σχέσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, ο «Γιάννος» είπε: «Έχουμε χαθεί λίγο γιατί τώρα εγώ δεν είχα γυρίσματα μέχρι να επιστρέψω και εγώ. Που θα επιστρέψω! Τέλη Ιουνίου έχω πάλι γυρίσματα, όμως, δεν θα πω τι για να μην χάσω τη δουλειά μου! Έχουν γίνει πολλά και από τον Γιάννο σίγουρα θα δείτε πράγματα που αφορούν κάποια μυστικά και κάποιες σκέψεις του που είναι γραμμένες σε ένα σημειωματάριο. Σκεφτόμουν να παρατήσω την υποκριτική μέχρι που ήρθε η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες.

ethnos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com