Νέα

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι επισκέπτες του Fashion City Outlet

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι επισκέπτες του Fashion City Outlet το πρώτο εξάμηνο της  λειτουργίας του κι η διοίκηση του μεγάλου εκπτωτικού κέντρου της Θεσσαλίας έχει κάθε λόγο να αντιμετωπίζει τη θέρμη υποδοχή του κόσμου σαν ένα success story!

Από τις 15 Νοεμβρίου που άνοιξε τις πύλες του το Fashion City Outlet εντυπωσίασε του Θεσσαλούς με την δυναμική του, καθώς στον 20.000 τμ σύγχρονο χώρο του, που λειτουργεί στα πρότυπα των μεγάλων outlet της  Ευρώπης, φιλοξενούνται πάνω από 70 γνωστά brands σε καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, παιδικών ρούχων και υποδημάτων, αξεσουάρ μόδας και καλλυντικών, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών.

ADIDAS, PUMA, TOMMY HILFIGER, GUESS, HUGO BOSS, BROOKS BROTHERS, MANGO, REPLAY, FUNKY BUDDHA, LEE, WRANGLER, CAMEL ACTIVE, TRUE RELIGION, AMERICAN STARS, PRINCE OLIVER, KALOGIROY OUTLET, HARALAS, FRATELLI PETRIDI, TSAKIRIS MALLAS, BLUE STAFF, LAPIN HOUSE, EDWARD JEANS, COTTON BANK, ADMIRAL, ALE, ATTRATTIVO, LAPEL LEATHER, LUNA, APPLE UNDERWARE, SOCKS+MORE, είναι μόνο κάποια από τα brands που υπάρχουν στα καταστήματα του Fashion City Outlet.

Kαι η γκάμα συνεχως μεγαλώνει, καθώς το τελευταίο δίμηνο προστέθηκαν και νέα επώνυμα σήματα, όσο και ευρέως δημοφιλείς αλυσίδες: ADIDAS με αθλητικά είδη, MANGO με γυναικεία και παιδικά είδη, LAPIN HOUSE με παιδικά ρούχα και παπούτσια, IVERGANO με ανδρικά κοστούμια, και ZEUS+ΔΙΟΝΕ με γυναικεία ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι  ο Θεσσαλός πολίτης επισκέπτεται πλέον ξανά και ξανά το Fashion City Outlet και κάνει εδώ τις αγορές του» δηλώνει ο  διευθυντής του εκπτωτικού κέντρου κος.Μίνωας Δρακάκης. «Στόχος μας είναι να φεύγει πάντα ικανοποιημένος τόσο από την ποικιλία των προσφερόμενων ειδών, οσο και απο την άριστη εξυπηρέτηση και τις χαμηλές τιμές. Με δύο λόγια να είμαστε ένας δελεαστικός προορισμός μόδας και ψυχαγωγίας.».

Στο Fashion City Outlet, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν έξυπνες αγορές, επιλέγοντας από ενημερωμένες συλλογές προηγούμενων σεζόν, αλλά και νέες ειδικές συλλογές, για κάθε εποχή και κάθε περίσταση. Και όλα αυτά σε τιμές σημαντικά χαμηλότερες από τις κανονικές από -20% έως και -70%, όλο τον χρόνο.  Επιπλέον, στις διαφορες θεματικές εβδομάδες προσφορών που συχνά-πυκνά πραγματοποιει το Θεσσαλικό εκπτωτικό κέντρο (π.χ. Jeans week, Shoes week κλπ), μπορεί κάποιος να βρεί επιπλέον προσφορές και μειωμένες τιμές επάνω στις ήδη χαμηλές τιμές Outlet!

Μαθετε περισσότερα για τις προσφορές που υπάρχουν στο www.fashioncity-outlet.gr

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com