Νέα

Καίτη Γαρμπή: Ο Διονύσης ξαναμπαίνει στον θρόνο του – Αυτά που έγιναν ήταν μεγάλη δυσφήμιση για εμάς

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε το βράδυ του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου 2022 η Καίτη Γαρμπή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US αναφέρθηκε στα θετικά σχόλια που γίνονται για την ίδια στο Twiter σχετικά με την συμμέτοχή της στο φαντασμαγορικό σόου, ενώ σχολίασε και την νέα συνεργασία του Διονύση Σχοινά με την Ήβη Αδάμου, έπειτα από τα όσα έχουν συμβεί με τον τραγουδιστή και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«Χαίρομαι πολύ για τα όμορφα σχόλια. Αγαπάω τον κόσμο του Twitter και με ενδιαφέρει η γνώμη του» ανέφερε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Για την νέα συνεργασία του Διονύση Σχοινά με την Ήβη Αδάμου σε νυχτερινό κέντρο η Καίτη Γαρμπή απάντησε στην συνέχεια πως: «Ο Διονύσης παίρνει την θέση που δικαιωματικά του ανήκει. Ξαναμπαίνει στον θρόνο του. Αυτό που ξέρει να κάνει καλά τα τελευταία 12 χρόνια και να είναι πρωταγωνιστής, αυτό καλείται να κάνει και αυτή την φορά. Ό,τι έχει γίνει θα λυθεί με την νομική οδό. Αυτά που έγιναν ήταν μεγάλη δυσφήμιση για εμάς. Δεν νομίζω να μείνει έτσι».

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com