Νέα

Το βίντεο της Ήβης Αδάμου με την κόρη της, Ανατολή, είναι ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα!

Δεν υπάρχει πιο ωραία εικόνα από ένα χαρούμενο πεντάχρονο να κρατάει από το χέρι του μαμά του και να απολαμβάνει με χαμόγελο την ηλιόλουστη βόλτα του.

Όταν δε σ’ αυτή τη βόλτα η μαμά σού λέει πως δεν θα σ’ αφήσει ποτέ και πως θα την προσέχει σαν τα μάτια της, τότε η βόλτα αυτή γίνεται ακόμα πιο απολαυστική.

Η όμορφη τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τέτοιο βίντεο με την κόρη της που έχει αποκτήσει με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουινέλη και είναι σήμερα 5 χρονών να χαίρεται κάθε στιγμή του περιπάτου τους στον ήλιο.

Η μικρή έχει πάρει τα… μυαλά τόσο της μαμάς όσο και του μπαμπά της καθώς είναι πολύ χαριτωμένη και φυσικά από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίσκεται σε ένα άκρως μουσικό περιβάλλον.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ακούμε την ευτυχισμένη μαμά να αφιερώνει στην κόρη της τους στίχους του νέου της τραγουδιού «Δεν σ’ αφήνω» που ερμηνεύει με τη Daphne Lawrence. Στίχοι γεμάτοι νόημα και πολλή αγάπη φυσικά για τη μικρούλα η οποία από τότε που ήρθε στον κόσμο έχει ξετρελάνει όλα τα μέλη της οικογένειάς της.

«❤️ Αφιερώστε το στους αγαπημένους σας», έσπευσε να παροτρύνει στη λεζάντα του βίντεο η τραγουδίστρια τους followers της αφιερώνοντας το νέο της τραγούδι στην κόρη της, τη μικρή Ανατολή η οποία είναι πολύ χαριτωμένη.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

gossip-tv.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com