Νέα

Δέσποινα Βανδή: Έκανε την πιο ριψοκίνδυνη φωτογράφισή της! Δες τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα

Οι νυχτερινές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκαν και οι πρόβες για το θέατρο συνεχίζονται… με πυρετώδεις ρυθμούς! Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στο μιούζικαλ με τον τίτλο «Το δικό μας σινεμά» των Ρέππα-Παπαθανασίου, το οποίο θα ανέβει στο θέατρο Άλσος σε μερικές εβδομάδες. Παράλληλα, συνεχίζει τα γυρίσματα για την ταξιδιωτική της εκπομπή – «My Greece» –  και κάθε λίγο και λιγάκι πετάγεται στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Όπως καταλαβαίνεις, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας της.

Το πρωί της Πέμπτης, η Δέσποινα Βανδή έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μαζί με τους συνεργάτες της βρέθηκαν στην Βούλα. Αφορμή ήταν η φωτογράφιση της καλλιτέχνιδας για το επόμενο τεύχος του περιοδικού Down Town. Η Δέσποινα, ακούγοντας όλες τις υποδείξεις του καταξιωμένου φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού, ανέβηκε στα πιο ψηλά βράχια δίπλα στο κύμα, με σκοπό να ποζάρει για το πρωτοσέλιδο του τεύχους.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση και παρά… τον κίνδυνο, το απόλαυσε όσο περισσότερο μπορούσε! Τόσο η Δέσποινα όσο και οι συνεργάτες της δεν σταμάτησαν να μοιράζονται backstage στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση της καλλιτέχνιδας στην Βούλα.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Η Δέσποινα πηγαίνοντας προς το μέρος όπου θα γινόταν το photoshooting διασκέδασε τους συνεργάτες της τραγουδώντας… Αλίκη!

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com