Νέα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά του!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της χώρας μας που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αγγίξει την κορυφή. Σε κάθε νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται αυτό γεμίζει από κόσμο, καθώς κάθε του τραγούδι γίνεται αμέσως αγαπημένο. Μπορεί ο ίδιος να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ξεκίνημα της καλοκαιρινής σεζόν, όμως δεν θα μπορούσε να μην κάνει ένα διάλειμμα με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του.

Η χθεσινή μέρα, εκτός από ημέρα ονομαστικής γιορτής ήταν και μέρα γενεθλίων για τον ίδιο και έτσι δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς φίλους του.

«Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να ζω το όνειρο μου! Οι ευχές σας & τα αμέτρητα μηνύματα σας για την ονομαστική μου εορτή & τα γενέθλια μου, μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω να δουλεύω με αγάπη , σεβασμό , ειλικρίνεια και ταπεινότητα σε κάθε μου βήμα! Όλοι έχουμε να κερδίσουμε ο ένας απ´ τον άλλον, ο Θεός είναι μαζί μας & σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου!  Καλό μας ξεκίνημα στο FANTASIA , που εσείς μου δώσατε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε την δική μας σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την φωτογραφία:

Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε!

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com