Νέα

Electronet Β.Κ. Καζάνα Όλα τα κλιματιστικά με χάρισμα τον ΦΠΑ 24%

Όταν το κλίμα αλλάζει, ένα πράγμα μένει σταθερό: οι μεγάλες προσφορές της Electronet Β.Κ. Καζάνα! Μόνο για λίγες μέρες, όλα τα κλιματιστικά με χάρισμα τον ΦΠΑ 24%, σας περιμένουν στο μεγαλύτερο υπερκατάστημα στη Θεσσαλία!

Ό,τι τελευταίο έχει να παρουσιάσει η σύγχρονη τεχνολογία, είναι εδώ! Κλιματιστικά όλων των επώνυμων εταιριών inverter, ενεργειακής κλάσης έως Α+++, για μέγιστη απόδοση, ασύγκριτη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και μείωση του κόστους συντήρησης και προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και με λειτουργία Wi Fi που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από απόσταση, όλα διατίθενται με χάρισμα τον ΦΠΑ 24%! Μάλιστα, υπάρχουν πολλές επιλογές σε κλιματιστικά με 10ετή εγγύηση σε όλα του τα μέρη, χωρίς ψιλά γράμματα!

Όποιο κλιματιστικό και αν επιλέξετε σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό της Electronet Β.Κ. Καζάνα, είναι ετοιμοπαράδοτο και οι έμπειροι, πιστοποιημένοι τεχνικοί αναλαμβάνουν την άμεση και εγγυημένη τοποθέτησή του.

Η Electronet Β.Κ. Καζάνα για άλλη μια φορά έρχεται να δώσει λύση για δροσιά και οικονομία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις κλιματιστικών στη Θεσσαλία!

Για όσους χρειάζονται προϊόντα που να είναι πιο κοντά στις ανάγκες τους, θέλουν να εμπιστεύονται, να συμβουλεύονται και να αισθάνονται ασφάλεια στις αγορές τους, η Electronet Β.Κ. Καζάνα είναι ο νούμερο ένα προορισμός.

Electronet Β.Κ.Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, Ανοιχτά Τρίτη και Πέμπτη έως τις πέντε

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com