Νέα

Σασμός: Η Στέλλα χωρίζει τον Άγγελο γιατί θέλει ακόμη τον Αστέρη

Ένας χωρισμός έρχεται που θα ραγίσει την καρδιά πολλών στο «Σασμό», αφού η Στέλλα αποφασίζει να αφήσει τον Άγγελο, αφού το μυαλό της είναι ακόμη στον Αστέρη.

Δύσκολες στιγμές έρχονται για το όμορφο ζευγάρι. Η Στέλλα, μία γυναίκα πονεμένη βρήκε ξανά τον έρωτα, αλλά δεν είναι τόσο δυνατός όσο νόμιζε. Ο έρωτας με έρωτα περνάει, λένε, αλλά φαίνεται να μην έπιασε για την Στέλλα. Η νεαρή δικηγόρος είναι συντετριμμένη. Δύσκολα μπορεί να βγάλει τον Αστέρη από το μυαλό της.

Έχει δεχτεί πολύ πόνο. Έχει θρηνήσει για μία σχέση που ήθελε πολύ. Ήταν πραγματικά ερωτευμένη με τον Αστέρη και το γεγονός ότι εξακολουθεί να ακούει γι’ αυτόν δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Ο Άγγελος είναι ξάδερφος του Αστέρη. Αυτό μόνο χειροτερεύει την κατάσταση. Για να τον ξεπεράσει πραγματικά, έπρεπε να τον βγάλει τελείως από το μυαλό της. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη.

Η Στέλλα κι ο Άγγελος στο Σασμό μαζί

Ο Αστέρης ζει τον έρωτά του με την Αργυρώ. Στο πρόσωπο της Βρουλάκη βρήκε την αληθινή αγάπη κι αυτό είναι που πονάει ακόμη πιο πολύ την Στέλλα. Προσπάθησε να προχωρήσει μπροστά, να τον ξεπεράσει, αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Έτσι, ο χωρισμός είναι μονόδρομος. Η Στέλλα θα πάρει την απόφαση να χωρίσει τον Άγγελο στο «Σασμό», αφού δεν μπορεί να τον κοροϊδεύει και να σκέφτεται συνεχώς τον Αστέρη.

Ο Άγγελος, όμως, δε θα το δεχτεί τόσο εύκολα. Θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κερδίσει ξανά την καρδιά της. Την θέλει όσο τίποτε άλλο και θα την διεκδικήσει μέχρι τέλους. Η απόφασή της θα τον πονέσει, αλλά δε θα το βάλει κάτω.

Θα καταφέρουν τελικά να μείνουν μαζί; Ή αυτός ο χωρισμός θα είναι οριστικός;

ypufly.com

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com