Νέα

Χειρουργική επέμβαση στην καρδιά για τον Μικ Τζάγκερ – Η κατάσταση της υγείας του

Αυτό έγραψε ο αμερικανικός ιστότοπος Drudge Report, επικαλούμενος μη κατονομαζόμενες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο 75χρονος Τζάγκερ θα υποβληθεί σε επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας στην καρδιά, σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Άλλες πηγές και συγκεκριμένα ο ιστότοπος Page Six της New York Post, που επίσης επικαλείται ανώνυμες πηγές, αναφέρει ότι η επέμβαση περιλαμβάνει την τοποθέτηση στεντ στην καρδιά του Μικ Τζάγκερ.

Οι εκπρόσωποι του Τζάγκερ στις ΗΠΑ δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του Reuters να σχολιάσουν σχετικά σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ το ίδιο συνέβη και με έναν εκπρόσωπος Τύπου των Rolling Stones στο Λονδίνο.

Το συγκρότημα ανέβαλε την περιοδεία του στις ΗΠΑ και τον Καναδά προκειμένου να δώσει στον Τζάγκερ τον χρόνο για να υποβληθεί σε ιατρική θεραπεία, χωρίς ωστό να προσδιορίζεται τι θεραπεία είναι αυτή που θα υποβληθεί ο διάσημος καλλιτέχνης. Ξεκαθάρισαν πάντως πως θα περιμένουν την η πλήρη ανάρρωσή του.

Ο 75χρονος σταρ αναμένεται να γυρίσει πίσω στη σκηνή έως το καλοκαίρι, γράφει το Drudge Report, ενώ η περιοδεία των Rolling Stones στη Βόρεια Αμερική είχε προγραμματιστεί από τις 20 Απριλίου έως τις 29 Ιουνίου.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com