Νέα

Σταρόβας για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι: Αχταρμάς που βαπτίζεται ως κάτι ελληνικό

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Ήδη στα social media, πολλοί είναι οι χρήστες που δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το “Ζάρι”, ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι στους οποίους δεν αρέσει καθόλου το κομμάτι.

Την άποψή του για την ελληνική συμμετοχή εξέφρασε και ο Δημήτρης Σταρόβας, μέσω του καναλιού του στο youtube.

“Η μουσική δεν είναι “βάλε λίγο μπιτ”, θα ταιριάξει, “βάλε κι αυτό” “βάλε και ζουρνά”. Όχι παραδοσιακό ζουρνά, αυτά είναι ντουντούκες από την Ανατολία. Με κάτι περικεφαλαίες που είχε ένα κλιπ για μένα αισθητικά απαράδεκτο. Όλος αυτός ο αχταρμάς βαπτίζεται και ως ελληνικό. Καμία σχέση. Ήταν μία τραπο-αραβο… δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω, ένα στιλ απροσδιόριστο” δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Η μουσική τουλάχιστον – και κάτι ξέρω από μουσική – πρέπει να είναι προϊόν καρδιάς. Αυτά τα φασόν για να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γκάμα και να πάρουμε και κάνα δεκάρι από καμιά χώρα, δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική. Κακώς για μένα βαπτίζεται για μένα και μουσικός διαγωνισμός” πρόσθεσε ο μουσικός.

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com