Νέα

Τόνια Σωτηροπουλου – Κωστής Μαραβέγιας: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις ξεχωριστές διακοπές τους στην Τήνο

Ένα ονειρεμένο καλοκαίρι περνούν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου συνδυάζοντας δουλειές και χαλάρωση.

Η γοητευτική ηθοποιός και ο δημοφιλής καλλιτέχνης θεωρούν την περίοδο των διακοπών ιερή και έτσι κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται παραπάνω από έναν προορισμό.  Ο τελευταίος προορισμός που επέλεξαν είναι η Τήνος, καθώς αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη να τους επισκεφτούν στην Τήνο.

Το ζευγάρι κρατά γενικώς χαμηλό προφίλ και δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, φροντίζουν να κρατούν επαφή με το κοινό τους, μέσω από τα social media που χρησιμοποιούν και οι δύο.

Στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μοιράζονται συχνά, με τους διαδικτυακούς τους φίλους υλικό από την καθημερινή τους ζωή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών, τόσο η Τόνια Σωτηροπούλου όσο και ο Κωστής Μαραβέγιας δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν στιγμές τους με τα αγαπημένα του πρόσωπα, δίνοντάς μια γεύση από το καλοκαίρι τους.

Βουτιές στις όμορφες παραλίες του νησιού, παιχνίδι, κουβέντα, χαλάρωση, φαγητό είναι κάποιες από τις λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν το καλοκαίρι του αγαπημένου ζευγαριού, όπου δείχνει να το απολαμβάνει πολύ.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com