Νέα

Ο Νίκος Βέρτης για τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις: «Δεν είπα κάτι να υποβιβάσω τη γυναίκα»

Στις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς για να συμμετάσχει ως κριτής σε talent show, αλλά και στη δήλωση που είχε κάνει πριν λίγους μήνες και προκάλεσε αντιδράσεις, αναφέρθηκε ο Νίκος Βέρτης στη συνέντευξη που έδωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο Cosmoradio.

«Ο εγωισμός μας, πάντα μας φωνάζει να δείξουμε το πόσο πουλήσαμε. Εμένα δε με εντυπωσιάζει αυτό. Για μένα είναι προτιμότερο να πάω σε μια συναυλία και να υπάρχουν 100 άτομα από κάτω και να περάσω μαγικά, παρά να πάω σε μια συναυλία με 100.000 κόσμο και να μην περάσω ωραία.

Αυτό που είχα αναφέρει είναι ότι όταν λες “όχι” σε ένα πράγμα, θα πρέπει το όχι σου να έχει την ίδια ισχύ με τα χρήματα που σου δίνουν. Αν υποκύπτεις στο χρήμα, σε κάτι που νιώθεις ότι δε μπορείς να κάνεις… Δε πρέπει να το κάνεις αυτό, πρέπει να κάνεις μόνο αυτό που νιώθεις. Αν νιώσω ότι θέλω να το κάνω αυτό, θα το κάνω» είπε ο Νίκος Βέρτης για τα “όχι” που επιμένει να λέει σε προτάσεις για να γίνει κριτής σε talent show.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε και στη δήλωσή του ότι «θέλει η γυναίκα που θα είναι δίπλα του να έχει στοιχεία από τη μητέρα του», που προκάλεσε αντιδράσεις.

«Κάποιοι άνθρωποι έχουν διαφορετική άποψη σε κάτι. Στη δήλωση που έκανα τότε, είπα κάτι που αρέσει σε μένα, δεν είπα κάτι για να υποβιβάσω τη γυναίκα. Θα δείξω στη γυναίκα δηλαδή, ότι αν μπαίνει στην κουζίνα είναι υποδεέστερη; Εγώ την περίοδο της σαρακοστής μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δυο φορές τη μέρα. Αυτό τι με κάνει; Με κάνει κατώτερο;» εξήγησε ο Νίκος Βέρτης.

Τέλος, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε, «Δεν είμαι καλός χριστιανός, μη το παίζουμε άγιοι, αλλά με βοηθάει η θρησκεία».

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com