Νέα

Απόκριες στο Fashion City Outlet με τρελό πάρτυ και μεγάλες ευκαιρίες στην ανοιξιάτικη κολεξιόν!

Η Άνοιξη μας «χαμογελά» στις βιτρίνες του Fashion City Outlet και η τρελή αποκριά μας καλεί να συνδυάσουμε shopping και διασκέδαση!

Οι ανοιξιάτικες κολεξιόν όλων των επώνυμων brands που λειτουργούν στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλίας, προσφέρονται σε απίστευτα χαμηλές τιμές που μόνο στο Fashion City Outlet μπορούμε να βρούμε και μας δίνουν τη δυνατότητα να υποδεχθούμε ανανεωμένοι την ωραιότερη εποχή του χρόνου.

Και βέβαια, ψωνίζουμε με άνεση στους υπέροχα διακοσμημένους χώρους του εμπορικού κέντρου, χωρίς το άγχος της αναζήτησης χώρου στάθμευσης και διασκεδάζοντας σε αποκριάτικο mood, καθώς το Σάββατο από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ το δεύτερο αποκριάτικο πάρτυ του Fashion City Outlet υπόσχεται ακόμη περισσότερο κέφι από το πρώτο που έγινε το περασμένο Σάββατο και έμεινε αξέχαστο σε όσους το έζησαν.

Αυτό το Σάββατο στήνουμε την πιο απίθανη αποκριάτικη γιορτή:

  • Ο επιβλητικός ξυλοπόδαρος, οι απίστευτοι κλόουν και η ομάδα τους υποδέχονται τους μικρούς μας φίλους για να φωτογραφηθούν μαζί τους.
  • Ταυτόχρονα, στα εργαστήρια ετοιμάζουμε απίστευτες μάσκες και αστεία καπέλα για μία μοναδική αμφίεση, ενώ οι διασκεδαστές ετοιμάζουν και χαρίζουν αστεία μπαλόνια σε όλους.
  • Παράλληλα, διοργανώνεται η πιο μαγική παράσταση με άφθονα παιχνίδια, γαϊτανάκι, χιουμοριστικά σκετσάκια και μουσικο-κινητικούς διαγωνισμούς για όλα τα παιδιά.

Ξεφαντώστε στο Fashion City Outlet το κέντρο της καρδιάς μας!

 

Fashion City Outlet

4ο χλμ Λεωφόρου Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com