Νέα

ΜΕΛΙSSES: Συναρπαστικό party στον Λυκαβηττό για το closing της περιοδείας τους

Με ένα ανεπανάληπτο party στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, γεμάτο με τις επιτυχίες τους, τις δυνατές ερμηνείες τους και τη μοναδική τους ενέργεια, οι ΜΕΛΙSSES έριξαν την αυλαία στη φετινή sold out καλοκαιρινή τους περιοδεία, «MEΛΙSSES Για Πάντα».

Το φετινό καλοκαίρι το no1 συγκρότημα της χώρας έκανε μία από τις πιο επιτυχημένες περιοδείες σε Ελλάδα και Κύπρο, πραγματοποιώντας, μεταξύ άλλων, sold out εμφανίσεις στα μεγαλύτερα και ιστορικά θέατρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης (θέατρο Ηρώδου Αττικού, θέατρο Πέτρας, θέατρο Γης).

Ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας ήταν φανερά συγκινημένοι που εμφανίστηκαν στο θέατρο όπου παρακολουθούσαν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στα εφηβικά τους χρόνια, και, για ακόμα μία φορά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χαρίζοντας σε όσους βρέθηκαν στη μουσική κορυφή της Αθήνας μία συναρπαστική βραδιά.


Οι ΜΕΛΙSSES παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες τους ξεκινώντας από την πιο πρόσφατη, το  «30 – 40», που κυκλοφορεί από την Panik Records βρίσκεται τέσσερις μήνες μέσα στο top5  του ραδιοφωνικού airplay και μετρά πάνω από 4 εκατομμύρια views, και συνέχισαν με τo «Crayon», το «Αν», το «Ένα», «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» και το «Viktoria», αλλά και μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Special guest, όπως και σε όλη την περιοδεία, ήταν η Αναστασία, στην οποία, μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας επεφύλαξε μία ιδιαίτερη και συγκινητική έκπληξη, καθώς έδειξε στο video wall ένα βίντεό της στο οποίο τραγουδούσε την επιτυχία «Έλεγες» του συγκροτήματος σε ηλικία 10 ετών.

Στην παρέα ήταν και ο ZAF, που ερμήνευσε το «Πες» μαζί με τον Χρήστο Μάστορα.

Πλέον, οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται για τις φετινές χειμερινές τους εμφανίσεις, στο «Έναστρον», όπου θα υποδεχθούν τον Σάκη Ρουβά. Στο σχήμα θα είναι και η Αναστασία.

MelissesΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com