Νέα

Η πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και ο έρανος στο Nammos! Video

Μέσα από το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού με διεθνείς καλλιτέχνες στο Nammos της Μυκόνου και με τα δικά του τραγούδια, ο Αντώνης Ρέμος έβαλε το δικό του λιθαράκι στην αλυσίδα αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους της ανατολικής Αττικής, έχοντας ως συμπαραστάτες την επιχείρηση, αλλά και τον καταξιωμένο Αιγύπτιο συνάδελφό του, Amr Diab.

Η πολυσυζητημένη συναυλία, που άλλαξε την αρχική της ημερομηνία, πραγματοποιήθηκε μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους και μετατράπηκε σε εκδήλωση έμπρακτης στήριξης προς τους πληγέντες. Ο καταξιωμένος τραγουδιστής είχε ήδη κάνει γνωστό πως ολόκληρη η αμοιβή του και μεγάλο μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν για τους πυρόπληκτους.

Επίσης, πάνω στα τραπέζια υπήρχαν ενημερωτικά φυλλάδια για την καταστροφή  και οι θαμώνες κλήθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά τους πληγέντες μέσω του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού του δήμου Μαραθώνα που υπήρχε τυπωμένος σε καρτελάκια διανεμημένα σε όλα τα τραπέζια.

Μάλιστα, η ίδια η επιχείρηση έκανε το πρώτο βήμα για την επιτυχία της προσπάθειας, με τη διοίκησή της να καταθέτει 100.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τη βραδιά του live ήταν στο ύψος των 200.000 ευρώ στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι καταθέσεις των θαμώνων που έγιναν απευθείας στον λογαριασμό του Δήμου Μαραθώνα.

Πριν αρχίσει η συναυλία, ο Αντώνης και ο Amr απευθύνθηκαν στο πολυπληθές κοινό, το οποίο στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν από το εξωτερικό, λέγοντας στα ελληνικά και τα αραβικά: “υπάρχουν κάποιες δύσκολες ερωτήσεις που μας απασχολούν. Για σας η ερώτηση είναι: “πρέπει να βρίσκεστε εδώ απόψε;”. Για εμάς είναι “πρέπει να τραγουδήσουμε για εσάς απόψε;”. Δύσκολες ερωτήσεις… Η απάντηση είναι “ναι, πρέπει!”. Γιατί απόψε στέλνουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη! Ευχαριστούμε πολύ που είστε μαζί μας απόψε”.

Οι δύο τραγουδιστές ανέβηκαν στη σκηνή με φόντο την Ψαρρού και προσέφεραν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, με τον Αντώνη να ερμηνεύει τραγούδια από την πολυετή καριέρα του, όπως τα “Δεν Τελειώσαμε”, “Έτσι Ξαφνικά”, “Είναι Στιγμές” και “Η Νύχτα Δυο Κομμάτια”, καθώς και την πρόσφατη μεγάλη του επιτυχία “Δεν Ακούω Κανέναν” που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ δεν έλειψαν τα μοναδικά ντουέτα με τον Amr Diab.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com