Μουσική

STAN: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Panik Records

Η Panik Records και ο STAN συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη τους συνεργασία! Ο ταλαντούχος και αγαπημένος καλλιτέχνης, με το χαρακτηριστικό του στυλ, ανανέωσε το συμβόλαιό του, υπογράφοντας μαζί με τον CEO της Panik Entertainment GroupΓιώργο Αρσενάκο, παρουσία του team της εταιρείας και των συνεργατών του από την Icon Music Records .

Η συνεργασία των δύο πλευρών ξεκίνησε τον Μάιο του 2016 και έχει «σφραγιστεί» από επιτυχημένα και αγαπημένα τραγούδια, όπως τα «Και Ζηλεύω Που Σ’ Έχει», «Χτύπα», «Τώρα Λείπω», «Τι Δεν Καταλαβαίνεις», «Κάνε Με Για Σένα Να Κλάψω» και το πιο πρόσφατο «Τετράγωνα», το album «11:11» που έγινε πλατινένιο μέσα σε λίγες εβδομάδες, πολλά εκατομμύρια YouTube views και πρωτιές στο ραδιοφωνικό airplay.

Μέσα σε ένα εξαιρετικά χαρούμενο κλίμα, ο STAN και η οικογένεια της Panik «σφράγισαν» τη συνέχεια του κοινού τους ταξιδιού, με πολλά χαμόγελα και μία υπόσχεση: να συνεχίσουν να προσφέρουν ακόμα περισσότερα μοναδικά και επιτυχημένα τραγούδια, που θα κατακτήσουν τις καρδιές μας!

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com