Νέα

Αντίστροφη μέτρηση για την συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς στην Λάρισα!

H αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς για τη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή έχει ήδη ξεκινήσει.

Την επόμενη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Λαρισαίων έχει τη χαρά να υποδεχθεί στην Λάρισα, την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, τον Γκόραν Μπρέγκοβιτς.

Ο ιδιαίτερα δημοφιλή συνθέτης, αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δήμου Λαρισαίων και έτσι την ερχόμενη Κυριακή θα δώσει μια μεγάλη ανοικτή συναυλία με αφορμή την έναρξη του Παζαριού. Η συναυλία θα δοθεί στο χώρο απέναντι από την Σκεπαστή Αγορά της Λάρισας και θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς,  θα δώσει στη Λάρισα μια συναυλία που θα ταξιδέψει το κοινό στις αξεπέραστες κινηματογραφικές του μουσικές. Από τη «Βασίλισσα Μαργκό» μέχρι τις τρεις αξέχαστες συνεργασίες του με τον σκηνοθέτη Εμίρ Κουστουρίτσα, «Ο Καιρός των Τσιγγάνων», «Arizona Dream» και «Underground». Πάνω στη σκηνή, ο Μπρέγκοβιτς πλέκει τα πνευστά της τσιγγάνικης μουσικής με κρουστά, και τις βουλγάρικες πολυφωνίες με μια χορωδία από αντρικές φωνές.

Για περίπου είκοσι χρόνια, δίνει συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, σε μια ατέλειωτη περιοδεία που έως σήμερα μετρά πάνω από 1.500 εμφανίσεις.  Αυτό που κάνει τον συνθέτη τόσο ξεχωριστό είναι η ικανότητα του να αντιλαμβάνεται και να αφομοιώνει απίστευτα διαφορετικές μουσικές κουλτούρες  και να τις ενσωματώνει στη μουσική του.

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com