Νέα

Νίνο – Ζόζεφιν: Το χρονικό της σχέσης τους που επισημοποιήθηκε – Τι δήλωνε ο ένας για τον άλλο

Ζευγάρι είναι εδώ και λίγους μήνες η Ζόζεφιν και ο Νίνο, που πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες, και πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 12/11 το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή του, στην παρουσίαση δίσκου της τραγουδίστριας.

Η Ζόζεφιν μάλιστα, σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες, αναφέρθηκε στον Νίνο με πολύ τρυφερά λόγια, αποκαλύπτοντας ότι ο ένας έχει γνωρίσει τους γονείς του άλλου.

«Τα καινούργια μου τραγούδια τα βλέπαμε μαζί με τον Νίνο. Δε μου έχει γράψει κάποιο τραγούδι, αλλά μπορεί στο μέλλον. Έχει εκείνος το τραγούδι “Έρωτά μου” και τώρα έχω κι εγώ ένα τραγούδι, “Έρωτά μου” και τα αφιερώνουμε ο ένας στον άλλον. Δε θέλω να απαντήσω αν μένουμε μαζί. Τραγουδάμε μαζί…

Η προσωπική μου ζωή είναι μια χαρά. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά μου, αλλά αυτά είναι μεταξύ των δυο ανθρώπων. Δεν με έχω σκεφτεί νύφη, είμαι πιο cool. Το έχω ανάγκη να με προσέχει κάποιος. Ο Νίνο είναι ο άνθρωπός μου. Το κατάλαβα από τη πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε… Εννοείται ότι η μαμά μου έχει γνωρίσει τον Νίνο. Είμαστε και οι δυο άνθρωποι της ίδιας ποιότητας, και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι γονείς μας… Έχω γνωρίσει τους γονείς του» ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας για τον σύντροφό της.

Η είδηση πως οι δυο καλλιτέχνες είναι ζευγάρι, έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο. Ενώ λίγες ημέρες μετά, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει να μπαίνουν πιασμένοι χέρι χέρι σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, ενώ όλο το βράδυ ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον.

Τόσο ο Νίνο όμως, όσο και η Ζόζεφιν, εκείνη την περίοδο απέφευγαν να απαντούν στις ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την προσωπική τους ζωή.

Σχεδόν 1.5 μήνα μετά, η Ζόζεφιν σε δηλώσεις της θα παραδεχτεί ότι είναι καλά και χαρούμενη στην προσωπική της ζωή, αποφεύγοντας να πει κάτι παραπάνω.

Την έκπληξη ωστόσο έκανε ο Νίνο, έναν μήνα μετά, όταν καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να συγκατοικεί με την αγαπημένη του.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν ισχύει, δεν συγκατοικούμε. Διάβασα ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία ισχύουν. Γενικότερα δεν συγκατοικώ, το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε. Είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου» είχε πει χαρακτηριστικά.

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κοινά στοιχεία, κοινά προβλήματα και κοινή καθημερινότητα με τον άνθρωπο σου. Έτσι υπάρχει περισσότερη κατανόηση και δεν χρειάζεται να εξηγείς τα πάντα» θα πει από τη δική της πλευρά η Ζόζεφιν λίγες ημέρες αργότερα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Τον περασμένο Ιούλιο, το ζευγάρι θα βρεθεί στην παρουσίαση δίσκου του Θοδωρή Φέρρη όπου και πάλι ήταν αρκετά διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον.

Έναν μήνα μετά, η Ζόζεφιν σε συναυλία της στην Καρδίτσα τραγούδησε την «Παράνοια», ένα από πιο γνωστά τραγούδια του Νίνο, δημοσιεύοντας μάλιστα το εν λόγω στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο instagram, και με τον Νίνο να το αναδημοσιεύει προσθέτοντας μια καρδιά.

Ενώ όταν ο Νίνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Fame Story 2023, η Ζόζεφιν τον καμάρωσε δημοσιεύοντας ένα σχετικό στιγμιότυπο από την τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή στο instagram της.

Όσο περνάει ο καιρός, οι δυο τους γίνονται ολοένα και πιο εκδηλωτικοί. Ενώ όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ο Νίνο δεν ζηλεύει τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της και πως ένα από τα βασικά στοιχεία της σχέσης τους είναι η εμπιστοσύνη.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com