Νέα

Survivor: Συγκινητικό – Πού θα δώσει μεγάλο μέρος των χρημάτων του ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Το Survivor φτάνει προς το τέλος του και οι παίκτες που έχουν μείνει μέχρι τώρα στον Άγιο Δομίνικο έχουν συγκεντρώσει μεγάλα ποσά στους λογαριασμούς τους…

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η αμοιβή του οποίου βέβαια δεν συγκρίνεται με αυτές των Διασήμων, αφού μπήκε στο ριάλιτι ως Μαχητής και ο μισθός του κυμαίνεται από 700 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha, ο Ασημακόπουλος σκοπεύει να διαθέσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που κέρδισε σε παιδιά που δίνουν μάχη με την επάρατη νόσο του καρκίνου.

Πριν από λίγες ημέρες ο παίκτης του Survivor θέλησε να μοιραστεί με τους συμπαίκτες του και το τηλεοπτικό κοινό το γεγονός ότι πριν από χρόνια έχασε τον αδερφό του από καρκίνο.

“Είμαι σε θέση να γνωρίζω, επειδή είχα συνομιλήσει μαζί του πριν φύγει και τώρα μπορώ να το πω. Τόσο καιρό δεν μπορούσα να το πω γιατί ήταν και σε εξέλιξη οι ψηφοφορίες, αλλά τώρα έχουν κλείσει όλα αυτά”, είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου και συνέχισε λέγοντας: “Επιθυμία του Γιώργου για όσο καιρό θα παρέμενε στο παιχνίδι και όσα χρήματα κι αν κέρδιζε, ήταν να δώσει ένα μέρος του ποσού που θα εισπράξει στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ δεν είχα καταλάβει τότε κάτι, αλλά μετά το μάθαμε μέσα από το παιχνίδι”.

Η αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου

Ο συμπαίκτης του στο Survivor, Περικλής Κονδυλάτος, όταν αποχώρησε έγραψε στο instagram για τη μεγάλη απώλεια του Γιώργου Ασημακόπουλου. Ψάχνοντας μια φωτογραφία από το παιχνίδι του Γιώργου και εμένα, συνειδητοποιησα ότι δεν υπάρχει ούτε μια, που να δείχνει τις καλές μας στιγμές, τα γέλια, τις στιγμές συμπαράστασης και τις στιγμές που μοιραστηκαμε όλοι μαζί με τον Κορρο και τον Τριαντάφυλλο. Βρήκα αυτή που μας δείχνει αντιπάλους…. Συνειδητοποίω πόσο ελλειπή εικόνα έχει ο κόσμος για αυτά που συμβαίνουν. Μου ζητάτε με μηνυματα να πάρω θέση είτε υπέρ του Τριαντάφυλλου είτε υπερ του Ασιμακοπουλου κοκ. Αρνούμαι.

Παίρνω την θέση του Ανθρώπου. Για τα θετικα Τριαντάφυλλου έχω μιλήσει εδώ και ένα μήνα. Αισθάνομαι ότι ο Ασιμακοπουλος αδικείται και ότι χρωματίζεται με πολύ μελανά χρώματα και ότι ο κόσμος πέφτει θύμα μιας ελλειπους εικόνας. Ο Ασημακοπουλος που έχω γνωρίσει εγώ είναι ένα ταπεινό παιδί που δουλεύει από πολύ μικρή ηλικία, είναι ένα πολύ πολύ πολύ Φιλότιμο ατομο με μεγάλη αίσθηση χρέους ως προς την ομάδα, την οικογένεια του και την κοινωνία. Αγωνιστής και πολύ γλυκό παιδί . Ξέρει να μοιράζεται και να σου δίνει κουράγιο όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις να δώσεις άλλο.

Εύχομαι να τα βρούνε με τον Νταφυ γιατί τους άφησα φίλους. Δεν θα ξεχάσω την στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Αλεξ που είπε ότι αφιερώνει την νίκη του στα παιδιά με καρκίνο, και όταν ο Ασιμακοπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρει ο Αλεξ του “έβαλε χέρι” και ο Ασιμακοπουλος έκανε πίσω. Όταν γυρισαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα….

Αργότερα έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο γιαυτό ήθελε να συγχαίρει τον Αλεξ και όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι τότε μπροστά σε όλους με κοίταξε με πονεμενα ματιά και μου είπε γιατί δεν θέλω να εκμεταλευτω ούτε άθελά μου τον θάνατο του αδερφού μου. Δεν θα ξεχάσω τα μάτια σου φίλε μου Ασημακοπουλε, την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ σου, την σοφια σου, και την γενναιότητα σου να γελάς στην ζωή με καλοσύνη, ακόμα και όταν και αυτή γίνεται πολύ σκληρή. Ελπίζω να με συγχωρέσεις για αυτή την αποκάλυψη, όμως έχω κουραστεί να ακούω τον Αλέξη να προσπαθεί να σπείρει διχόνοια στην κόκκινη ομάδα… στην ομάδα μας… ❤️

thetoc.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com