Νέα

Η Σελίν Ντιόν απαντά σε όσους την είπαν «κοκκαλιάρα»: Αν δεν σας αρέσει…

Αυτές τις μέρες η Σελίν Ντιόν έλαμψε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, όπου και παρακολούθησε πολλά shows υψηλής ραπτικής και απέσπασε διθυραμβικά (αλλά και αρνητικά) σχόλια για τις στιλιστικές επιλογές της.

Όμως πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν πως η διάσημη τραγουδίστρια δείχνει υπερβολικά αδύνατη και την αποκάλεσαν κοκκαλιάρα, αφού σε κάποιες εμφανίσεις της διαγράφονταν ακόμα και τα οστά στο στέρνο της.

Επίσης πολλά γράφτηκαν πως η 50χρονη Celine, μετά το θάνατο του συζύγου της René Angélil, που έφυγε από τη ζωή το 2016 χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, έχει αρχίσει να βγαίνει και έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με τον 34χρονο χορευτή Pepe Munoz, με τον οποίο συχνά εμφανίζεται δημόσια.

Τώρα η Celine μίλησε στη Sun και διέψευσε τις φήμες πως έχει δεσμό με τον Pepe Munoz, τονίζοντας πως απλά είναι φίλοι, ενώ παράλληλα έδωσε τη δική της απάντηση σε όσους σχολιάζουν τα κιλά της και τις στιλιστικές επιλογές της λέγοντας πως η ίδια νιώθει πως είναι πολύ καλά στα 50 της χρόνια και πως νιώθει σαν να τη φύσηξε ένας νέος αέρας ζωής και πρόσθεσε:

“Ότι μου αρέσει μου αρέσει και δεν θέλω να το συζητάω. Αν κάτι πάνω μου σας αρέσει, βγάλτε φωτογραφία. Αν σας αρέσει θα είμαι εκεί, αν όχι αφήστε με ήσυχη και μην ασχολείστε μαζί μου”. 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com