Ελλάδα

Πρωτοποριακές προτάσεις αγροτικής ασφάλισης από την INTERAMERICAN

in2

Με κεντρικό μήνυμα “καλλιεργούμε τη σιγουριά”, η INTERAMERICAN ξεκινά τη διάθεση ασφαλιστικών προϊόντων για τους αγρότες, όπως είχε προαναγγείλει. Η εταιρεία προσεγγίζει τον αγροτικό τομέα με προτάσεις ολιστικής αντιμετώπισης των αναγκών του, παρέχοντας ένα ευρύ πακέτο ασφαλιστικών καλύψεων που θωρακίζουν τις αγροτικές μονάδες στη χώρα μας. Το οικονομικό-ασφαλιστικό εργαλείο, που προτείνει η INTERAMERICAN στον αγροτικό κόσμο της χώρας, αφορά στην προστασία των κτηρίων, του εξοπλισμού, της φυτικής παραγωγής και της αλυσίδας στην παραγωγική διαδικασία. Τα προγράμματα της εταιρείας γίνονται “μοχλός” για τη συστηματική και αποτελεσματική διαχείριση πολλαπλών φυσικών και επιχειρηματικών κινδύνων.

Η INTERAMERICAN θέτει στη διάθεση του επαγγελματία αγρότη τη δυνατότητα επιλογής και σύνθεσης τρόπων ασφαλιστικής προστασίας, με καλύψεις για:

  • αγροτικές κατοικίες και κτήρια (γεωργικά, κτηνοτροφικά)
  • εγκαταστάσεις θερμοκηπίων και εξοπλισμό θερμοκηπίων
  • γεωργικά μηχανήματα υπαίθρου και αγροτικά οχήματα
  • μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας
  • φυτική παραγωγή υπαίθρια και εντός θερμοκηπίου
  • μεταφορές αγροτικών προϊόντων
  • αστική ευθύνη έναντι τρίτων: γενική, εργοδότη και προϊόντος.

Ειδικότερα όσον αφορά στην ασφάλιση της φυτικής παραγωγής, αυτή παρέχεται είτε ως κάλυψη φυτικής παραγωγής θερμοκηπίου είτε υπαίθριων καλλιεργειών για σειρά κινδύνων, εξειδικευμένων για την κάθε κατηγορία.

Η εταιρεία, σε επόμενη φάση, θα επεκτείνει τις παρεχόμενες καλύψεις και σε άλλους κινδύνους που αφορούν στις αγροτικές μονάδες. Το πακέτο κάθε ασφαλιστικού προγράμματος μπορεί να εμπλουτιστεί με ασφάλιση υγείας, ατυχήματος, σύνταξης.

Με τα προτεινόμενα ασφαλιστικά προγράμματα δημιουργούμε τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για την εφαρμογή μιάς νέας, σύγχρονης αντίληψης στη διαχείριση κινδύνων. Ο αγροτικός τομέας, με συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας περί το 4% και με προοπτική κομβικού ρόλου στον σχεδιασμό ανάκαμψης της εθνικής οικονομίας, έχει την ανάγκη μιάς ισχυρής ασφαλιστικής θωράκισης” τονίζει ο Γιώργος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTERAMERICAN. Ο Γιάννης Καντώρος, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών, επισημαίνει: “Σκοπός μας είναι να παρέχουμε σε κάθε αγρότη τη δυνατότητα αναβάθμισης των δραστηριοτήτων του, με οικονομική διαχείριση σε πλαίσιο ασφάλειας και σιγουριάς και με σταθεροποίηση του αποτελέσματος της εργασίας του“.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ομίλου INTERAMERICAN

(Τηλ. 210 – 9461554)

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com