Νέα

«My style rocks»: Οι έξι φιναλίστ του reality μόδας και οι εκπλήξεις του μεγάλου τελικού! (pics)

Το «Μy style rocks» ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία για φέτος, με τον μεγάλο τελικό του reality να έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου. Στο τελευταίο Gala οι έξι φιναλίστ θα ντυθούν σαν βασίλισσες και αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακές. Το πρώτο μέρος του τελικού του «My style rocks» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυρίστηκε πριν μερικές μέρες, ενώ το δεύτερο θα μεταδοθεί live από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η Ιωάννα Σιαμπάνη, η  Μαρία Λέκκα, ηΦωτεινή Τράκα, η Χριστίνα Παπαδέλη, η Νίνα Παπαϊωάννου και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη είναι οι παίκτριες που προκρίθηκαν και θα τεθούν μέσω ψηφοφορίας στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Το αποτέλεσμα της «κάλπης» των τηλεθεατών, σε συνδυασμό με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής του show (Μπέττυ  ΜαγγίραΣτέλιος ΚουδουνάρηςΔημήτρης Αργυρόπουλος), θα… αναδείξει τη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του «My style rocks».

Η βραδιά, μάλιστα, θα έχει και πολλές εκπλήξεις. Αυτές αφορούν την παρουσία της Βίκυς Χατζηβασιλείου ως γκεστ κριτή και του Γιώργου Τσαλίκη σε ρόλο διασκεδαστή.

 

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com