Νέα

Σοφία Δανέζη: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της παίκτριας του Big Brother στην πίστα (pics,vid)

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Big Brother της νέας εποχής είναι η Σοφία Δανέζη.

Η 31χρονη τραγουδίστρια έχει ξεχωρίσει μέσα στο παιχνίδι με την έντονη προσωπικότητα και το δυναμικό χαρακτήρα της. Από την έναρξη του reality έως σήμερα, η ίδια έχει έρθει αρκετές φορές σε διαμάχη με συμπαίκτες της, όπως είναι Ραμόνα και η Άννα – Μαρία, μιας και δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της μέσα στο παιχνίδι ήταν όταν μίλησε στο “Μεγάλο Αδελφό” για το θάνατο του πατέρα της, ο οποίος πέθανε στα χέρια της χτυπημένος από τον καρκίνο. Η Σοφία Δανέζη είχε αναφερθεί στο γεγονός που τη σημάδεψε και τα πολύ δύσκολα χρόνια που έζησε με την περιπέτεια της υγείας του.

Αναμφίβολα, η ξανθιά τραγουδίστρια αποτελεί μία από τις πιο όμορφες παρουσίες του Big Brother, γεγονός που επιβεβαιώνεται και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H Σοφία Δανέζη λατρεύει τη γυμναστική και αυτός είναι και ο λόγος που γυμνάζεται από πολύ μικρή φροντίζοντας έτσι το σώμα και την υγεία της.

Εδώ και αρκετό καιρό, εντυπωσιασμένος με τη Σοφία Δανέζη φαίνεται πως είναι και ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Οι δύο παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά, όμως καθημερινά η σχέση τους περνάει από… 40 κύματα, καθώς τη μία είναι καλά και μονοιασμένοι, ενώ την άλλη τσακώνονται και δεν μιλούν ο ένας στον άλλον. Πριν μερικές εβδομάδες, ο Ανδρέας Μικρούστικος είχε ρωτήσει ευθέως το Δημήτρη Κεχαγιά για το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους και εκείνος έκανε λόγο για… συμπάθεια.

Η Σοφία Δανέζη μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, όμως η ίδια έχει καταφέρει να σημειώσει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του τραγουδιού και να συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Παντζής, ο Θάνος Πετρέλης, ο Γιώργος Τσαλίκης. Στόχος της μετά το τέλος του Big Brother, όπως είχε δηλώσει στο εισαγωγικό βίντεο, είναι να κάνει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο που αγαπάει τόσο πολύ.

Μπορεί εμείς να έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε άβαφη και με casual look μέσα στο σπίτι του Big Brother, όμως, όταν η Σοφία Δανέζη ανεβαίνει στην πίστα μεταμορφώνεται σε μια σέξι τραγουδίστρια. Όπως θα δεις στα βίντεο και τις φωτογραφίες από live εμφανίσεις της, που έχει μοιραστεί κατά καιρούς με τους διαδικτυακούς φίλους της, η παίκτρια του γνωστού reality έχει τον τρόπο να τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της.

Λίγες ημέρες πριν μπει στο Big Brother, η Σοφία Δανέζη ηχογράφησε το νέο τραγούδι της με τίτλο “Μην τρελαίνεσαι” που κυκλοφορεί από την Digital Ray Records.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com