Νέα

Κέλλυ Κελεκίδου για Βασίλη Καρρά: Συγκινούμαι, μου έδωσε μία ευχή που την κρατάω και πορεύομαι με αυτή

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε για την καριέρα της και τον Βασίλη Καρρά, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ανάμεσα σε άλλα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε καλά λόγια για τον λαϊκό ερμηνευτή: «Για τον Βασίλη Καρρά τα λόγια είναι περιττά. Ήταν ένας άνθρωπος που ειδικά τα τελευταία χρόνια που έτυχε να βρεθούμε σε συναυλίες, ήταν ένας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, ένας άντρας παλαιάς κοπής, ό,τι έλεγε το έκανε, δοτικός. Συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή που την κρατάω και θα πορεύομαι με αυτή για πάντα».

Η Κέλλυ Κελεκίδου, στη συνέχεια, μοιράστηκε την άποψή της για τις ανθρώπινες σχέσεις: «Έχω μάθει στην ζωή μου να στηρίζω τις επιλογές μου βάσει της αγάπης και της εκτίμησης. Δεν μπορώ τοξικά πράγματα ή ψεύτικες σχέσεις. Όταν έρχεσαι σε αυτή ζωή καλό είναι να συναντάς ανθρώπους – και το λέω και για την γνωριμία μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη – που είναι μεγάλο σχολείο. Ετοιμάζω ένα medley με τραγούδια του Βασίλη Καρρά. Είμαι χαρούμενη που μοιραστήκαμε πολλά πράγματα».

Παράλληλα, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Δεν έχω νιώσει ποτέ να με “μαχαιρώνουν” πισώπλατα, ίσως γιατί δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα παραπέρα από τα όρια μου. Δεν μπήκα ποτέ σε μία τέτοια διαδικασία. Ίσως μόνο αν αφορούσε κάτι στα παιδιά μου να απαντούσα αλλά τα έχω προστατεύσει. Μέσα από ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά, το αρνητικό το μετατρέπεις σε θετικό».

Για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που δεν έχω περάσει ωραία εγώ και η οικογένειά μου. Μας στοίχισε η απώλεια της μητέρας μας αλλά και των οικείων μου. Αν είναι καλά τα παιδιά μου είναι καλά ο κόσμος γύρω μου. Υπάρχουν χαμογελαστοί άνθρωποι είναι χαρακτηριστικό του επαγγέλματός μου».

protothema.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com