Νέα

Ειρήνη Κολιδά για την αποχώρησή της από τη Φάρμα: «Δεν περνούσα καλά»

Ηέβδομη εβδομάδα των αγροτών – παικτών έκρυβε πολλές ανατροπές στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Μια συγκινητική επιστροφή, μια οικειοθελή αποχώρηση, την είσοδο δύο νέων προσώπων, αλλά και τη σημαντική απόφαση της νικήτριας της μονομαχίας αποχώρησης, που δημιούργησε μεγάλη αίσθηση. Αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Βασίλης Μαντζουράνης, ο οποίος επέλεξε ως υπηρέτες τη Μαρία Μιχαλοπούλου και τον Τάσο Ξιαρχό.

Η νέα αποστολή των παικτών ήταν η κατασκευή ενός αρδευτικού συστήματος για το μποστάνι και μια κούνια για την αυλή. Οι παίκτες την ολοκλήρωσαν με επιτυχία και ο επιστάτης τους έδωσε το επαθλο που ήταν ένα ψυγείο με πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις. Υπήρξε, όμως, μια επιστροφή και δύο εισόδους.

Λόγω των οικειοθελών αποχωρήσεων, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έβαλε και πάλι τα αγροτικά του ρούχα. Στη «Φάρμα», όμως, μπήκαν και δύο νέα πρόσωπα, οι δίδυμες Έλενα και Φένια Τσικιτίκου. Τον δρόμο προς την έξοδο αποφάσισε να πάρει, οικειοθελώς, ο Τάσος Ξιαρχό.

Η μονομαχία αποχώρησης δόθηκε μεταξύ της Μαρίας Μιχαλοπούλου και της Ειρήνης Κολιδά, η οποία ήταν η νικήτρια καθώς συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους στα τέσσερα αγωνίσματα (δεν χρειάστηκε να γίνει το πέμπτο). Ωστόσο, η Ειρήνη Κολιδά θέλησε να γράψει τον επίλογο του ταξιδιού της στη «Φάρμα» και να αποχωρήσει, δίνοντας τη θέση της στη Μαρία Μιχαλοπούλου. Ο Σάκης ρώτησε τους υπόλοιπους αγρότες εάν συμφωνούν με αυτήν την εξέλιξη. Όλοι συμφώνησαν και η Ειρήνη Κολλιδά αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Το πρωί της Τρίτης (27/4), η Ειρήνη Κολιδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι του ΑΝΤ1. «Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο, είπα θέλω να φύγω. Άρχισα να σκέφτομαι ότι θέλω να βγω από τη Φάρμα, γιατί μου έλειπε πολύ το παιδί μου. Το βράδυ μετά τις δουλειές, κατέληγα να σκέφτομαι πόσο καιρό έχω περάσει χώρια από αυτό. Με τρέλαινε η ιδέα.

Θα μπορούσα σίγουρα να διεκδικήσω το έπαθλο του τελικού. Εις γνώση μου αποχώρησα. Επειδή είμαι άνθρωπος που ακολουθώ το συναίσθημα το έκανα. Εν μέρει το ήξερα ότι θα αποχωρήσω. Ο μικρός το έχει περάσει ξανά να λείπω με το “Survivor”. To σκεφτόμουν δύο εβδομάδες πώς θα το κάνω. Ήθελα πάρα πολύ ν’ αγωνιστώ και μου δόθηκε η ευκαιρία και το χάρηκα».

ethnos.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com