Νέα

Χαρά Βέρρα – Γωγώ Τσαμπά: Οι «βασίλισσες του πανηγυριού» ξεσήκωσαν το J2US με παραδοσιακά τραγούδια τους

Μια ξεσηκωτική εμφάνιση έκαναν η Χαρά Βέρρα και η Γωγώ Τσαμπά στον ημιτελικό του J2US και μετέτρεψαν το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο σε ένα μεγάλο πάρτι. Οι δύο «βασίλισσες» των πανηγυριών συναντήθηκαν και είπαν τις μεγάλες τους επιτυχίες σε ένα meddley που ανέβασε το κέφι στα ύψη. Οι δυο γυναίκες είναι άψογες επαγγελματίες κι αυτό φάνηκε γι’ ακόμα μια φορά επί σκηνής.

Στη συνέχεια της βραδιάς, εμφάνιση – έκπληξη έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος τραγούδησε ντουέτο με τη Χαρά Βέρρα το «Αμάρτησε» της Λένας Ζευγαρά. «Από παντού βγαίνει ένας Τρύφωνας;» σχολίασε ο παρουσιαστής με τον κομμωτή να απαντά: «Πάντα».

Στο διαγωνιστικό μέρος, όμως, η αγωνία κορυφώθηκε. Τα ζευγάρια, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα τραγούδια που είπαν αυτή τη φορά ήταν επιλογή του παρουσιαστή και της κριτικής επιτροπής. Δυστυχώς, όμως, μόνο τρία ζευγάρια κατάφεραν να περάσουν στην τελική φάση, καθώς υπήρξε διπλή αποχώρηση.

Το πρώτο ζευγάρι που ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης ότι θα βρεθεί στον τελικό του J2US ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο και στη συνέχεια ακολούθησαν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με τη Ζόζεφιν. Η ανατροπή ήρθε όταν ο παρουσιαστής ανέφερε ότι στο παιχνίδι παραμένουν η Ζωή Δημητράκου με τον Λευτέρη Πανταζή, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού. Έτσι, τα ζευγάρια, που αποχώρησαν, ήταν η Νατάσα Καλογρίδη με τον Νικόλα Ραπτάκη και η Ζένια Μπονάτσου με τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

ethnos.gr
Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com