Νέα

Η Λαρισαία που συγκίνησε με την ανάρτησή της με αφορμή σχόλια του Νίκου Μουτσινά για την εμφάνισή της

Ζούμε στην εποχή του body Positivity, στην εποχή της αποδοχής, της κατανόησης της διαφορετικότητας… Ζούμε στην εποχή των influencers, αυτών δηλαδή των ανθρώπων που μέσω social media επηρεάζουν τις ζωές μας, με κάποιο τρόπο. Κι όμως, σ’ αυτή την όμορφη εποχή, στο σωτήριο έτος 2019, η κριτική χωρίς βάση και οι ασυνάρτητες κραυγές από ανθρώπους που κατέχουν το δημόσιο βήμα είναι καθημερινά φαινόμενα.

Θα ρωτήσετε, γιατί τα γράφω όλα αυτά… Αφορμή στάθηκε η δημοσίευση μιας γυναίκας που σήμερα βρέθηκε να σχολιάζετε από τον Νίκο Μουτσινά, στην μεσημεριανή του εκπομπή. Η κ. Δαφτσίδου, πολύ γνωστή για την δράση της σχετικά με την ευαισθητοποίηση κατά του καρκίνου, ούσα και η ίδια επιζήσασα από καρκίνο του μαστού, βρέθηκε καλεσμένη στο πρωινό μαγκαζίνο του Astra Tv. Τα πλάνα από την εκπομπή χρησιμοποιήθηκαν για να σχολιαστεί το στυλ της, κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης στήλης, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Δεν θα μείνω στα σχόλια του παρουσιαστή, γιατί η κ. Δαφτσίδου τα αναλύει στην δημοσίευσή της, όπως θα δείτε και παρακάτω, θα σταθώ μόνο στο σθένος και στην παλικαριά, αυτής της γυναικάς.

Δεν την ξέρω προσωπικά, έτυχε όμως να αγοράσω το βιβλίο της, που μιλάει με ειλικρίνεια για τον καρκίνο που βίωσε και είμαι τυχερή να βλέπω τις δημοσιεύσεις της πάνω στο θέμα, κατά καιρούς. Η αλήθεια της, με αγγίζει πάντα. Η δύναμη της, επίσης… Και χαίρομαι, που υπάρχουν γυναίκες που υπερασπίζονται τον εαυτό τους, αυτόν τον εαυτό, που κινδύνευσαν να χάσουν. Και αν με ρωτάτε, οι σωστές Influencers, είναι αυτές… Όχι όσες δειγματίζουν καλλυντικά ημίγυμνες. Τα σέβη μου, κυρία μου!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2389649127772345&set=a.437709056299705&type=3&theater

ilarissa.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com