Νέα

Survivor: Αποχώρησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη – Η 29χρονη πλοίαρχος με το εντυπωσιακό Instagram

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι η παίκτρια που αποχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor. Η 29χρονη παίκτρια της κόκκινης ομάδας, μετά από αρκετές φορές που βγήκε στον “τάκο” και το τηλεοπτικό κοινό την κράτησε στο παιχνίδι, αυτή τη φορά έφτασε η σειρά της να πάρει τη δάδα της και να αποχαιρετήσει οριστικά την παραλία του Άγιου Δομίνικου. Η ίδια ξαφνιάστηκε με το αποτέλεσμα, ενώ οι συμπαίκτες της έσπευσαν να αγκαλιάσουν την Ελένη Χαμπέρη, η οποία παρέμεινε στο παιχνίδι.

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ανέφερε: “Γιώργο είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Προφανώς χαίρομαι που θα πάω έξω στους δικούς μου ανθρώπους. Αλλά στεναχωριέμαι γιατί είναι μια περιπέτεια που ήθελα να συνεχίσω. Θα κρατήσω τις καλές στιγμές. Το αληθινό Survivor για μένα είναι έξω στη ζωή, εκεί όχι μόνο το έχω πάρει, αλλά έχω κερδίσει και το κύπελλο”.

Ποια είναι όμως η Μαριάνθη Κάσδαγλη

Ξεμπάρκαρε από το πλοίο που εργαζόταν ως Υποπλοίαρχος μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στο Survivor. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από την Κρήτη.

Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει διακριθεί πανελλαδικά και διεθνώς. Έχει πτυχίο και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστρια. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα εσωτερικής ποδηλασίας και στα αγαπημένα της σπορ συγκαταλέγονται τα cross fit, η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες.

Μπήκε στο Survivor με το μότο «Είμαι πολεμίστρια» και κατάφερε να παραμείνει για δύο μήνες.

Το TLIFE βρήκε και σου παρουσιάζει φωτογραφίες από το προφίλ της στο Instagram, δίνοντάς σου μια γεύση από την καθημερινότητά της εκτός του reality επιβίωσης.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com