Νέα

Ο Ευτύχης Μπλέτσας θα γίνει μπαμπάς: Έγκυος η Ηλέκτρα του

Την ωραιότερη φάση της ζωής του περνάει αυτήν την περίοδο, ο Ευτύχης Μπλέτσας. Ο γνωστός παρουσιαστής θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί με την σύντροφο του, Ηλέκτρα Αστέρη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι τα τελευταία επτά χρόνια μαζί και ήρθε η στιγμή να αποκτήσουν ένα παιδί.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος, ο Ευτύχης Μπλέτσας μέσα από το προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Φέτος το δώρο μας δεν το έφερε ο Άγιος Βασίλης. Θα μας το φέρει ο πελαργός! Καλή χρονιά σε όλους! Εύχομαι και σε σας το 2019 να φέρει ότι ποθείτε!!».

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Την ίδια ώρα και η σύντροφός του, ανέβασε ποστ στο instagram:

«Το 2019 θα αλλάξει όλη την ζωή μας. Κυριολεκτικά. Η οικογένεια μας θα μεγαλώσει και πλέον τα ταξίδια μας ανά τον κόσμο θα αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο νόημα. Θα γίνουμε 3. Αγγελουδι μου, κάθε νέα χώρα που θα επισκεπτόμαστε, θα είναι μια καινούρια ευκαιρία για να σου μάθουμε τον κόσμο. Κάθε νέο ταξίδι, θα είναι μια ευκαιρία για να σου δείξουμε πόσο ξεχωριστοί είναι οι λαοί του πλανήτη. Κάθε καινούρια εξερεύνηση, θα είναι ευκαιρία για να σε μάθουμε και να μας μάθεις καλύτερα. Η ευτυχία μας δεν περιγράφεται. Το συναίσθημα που νιώθω με κάθε σου κλωτσιά δεν ήξερα ότι υπάρχει. Η αγάπη που νιώθω για σένα πριν καν σε γνωρίσω είναι μοναδική. Είσαι το μόνο πράγμα που θα μπει ανάμεσα μας και θα ενώσει τις ζωές μας με τον πιο όμορφο τρόπο. Σ’αγαπάω πριν καν σε γνωρίσω. Σε περιμένουμε. Ανυπομονούμε»!

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com