Νέα

Αντώνης Ρέμος: Οι εντάσεις με την Υβόννη Μπόσνιακ και ο ρόλος του πατέρα

Σε μία αρκετά αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε ο Αντώνης Ρέμος στο περιοδικό People. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε τόσο για την πατρότητα, όσο και για τις μικρές εντάσεις που έζησε με την σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ.

«Έγινα πατέρας σε μια ηλικία που θεωρώ πως είναι σωστή, πάνω από τα 40. Στα 45 μου, που απέκτησα την κόρη μου, είχα κάνει επιτυχίες, λάθη, αλλά ήμουν έτοιμος να εξερευνήσω την ιδιότητα του πατέρα. Όλα τα έχω κάνει. Ύστερα από τέσσερα χρόνια περίπου που η Ελένη ήρθε στη ζωή μας, παρατηρώ ότι έχω γίνει περισσότερο ευσυγκίνητος. Μπορεί να συγκινηθώ με μια βλακεία, με την οποία στο παρελθόν ίσως και να γελούσα. Όταν πηγαίνουμε μαζί σε μια παιδική παράσταση στο θέατρο και τη βλέπω να χαμογελάει, είμαι έτοιμος να βάλω τα κλάματα. Αυτό που λέμε πάντα με την Υβόννη είναι πως δεν θέλουμε να είναι το εξυπνότερο και το καλύτερο, αλλά το πιο φυσιολογικό παιδί του κόσμου. Θεωρώ πως είναι τόσο όμορφο και τόσο άσχημο όσο πρέπει να είναι. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να μεγαλώσουμε έναν κανονικό άνθρωπο.

Μάλιστα με την Υβόννη γελάμε, επειδή με κάποιο μαγικό τρόπο σε όλες τις φωτογραφίες της μικρής που έχω εγώ στο κινητό μου μοιάζει με μένα και όλες που έχει βγάλει η Υβόννη και τις έχει στο κινητό της μοιάζουν με εκείνη! Αυτό που έχω κρατήσει σε βίντεο είναι η πρώτη φορά που της είπα «Δώσε ένα φιλί στον μπαμπά» και ήρθε να με φιλήσει συνειδητά. Είναι στιγμές που τόσο εγώ όσο και η Υβόννη τις απολαμβάνουμε γιατί δεν ξαναέρχονται. Ο χρόνος μαζί της είναι ποιοτικός. Το πρωί θα σηκωθεί η Υβόννη να την ετοιμάσει για τον παιδικό σταθμό, εγώ θα σηκωθώ το μεσημέρι, θα πάω στα ραντεβού μου και το βράδυ θα τη βάλουμε μαζί για ύπνο. Κακά τα ψέματα, κανείς δεν γεννιέται γονιός, οπότε και εμείς, όπως όλοι οι άλλοι, εκπαιδευόμαστε μέρα με τη μέρα» δηλώνει ο Αντώνης Ρέμος.

Ο ερχομός του παιδιού πολλές φορές μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ένα ζευγάρι. Τι συνέβη στη δική σας περίπτωση;

Αυτό είναι αλήθεια. Με τον ερχομό ενός παιδιού μπορεί να χαθεί η ισορροπία ανάμεσα στο ζευγάρι. Και εμείς έχουμε περάσει ορισμένες εντάσεις, αλλά προς το παρόν είμαστε πάρα πολύ καλά. Την υποστηρίζω, όχι μόνο στο θέμα του παιδιού, αλλά και στη δουλειά της με τα ρούχα. Ορισμένες φορές θέλει να τα εγκαταλείψει, ενώ άλλες επιθυμεί να ανοίξει δέκα μαγαζιά. Εγώ είμαι πάντα δίπλα της, τη συμβουλεύω και τη βοηθάω σε οτιδήποτε μου ζητήσει. Είναι ο άνθρωπός μου.

tlife.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com