Νέα

Επέτειος γάμου για τον Στέλιο Ρόκκο και την Έλενα Γκόφα – Δες πώς το γιόρτασαν! [pics]

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου του 2017, ο Στέλιος Ρόκκος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του και επί επτά χρόνια σύντροφό του, Ελένη Γκόφα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λήμνο. Το μυστήριο είχε πραγματοποιηθεί στην οικία του δημοφιλούς τραγουδιστή στο Κέρος της Λήμνου και καλεσμένοι ήταν λίγοι συγγενείς και φίλοι. Μάλιστα, είχε ακολουθήσει γαμήλιο γλέντι στην ψαροταβέρνα του αδερφού του αγαπημένου καλλιτέχνη, που βρίσκεται στην περιοχή Κότσινα.

Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και χθες το βράδυ γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του. Συγκεκριμένα, παρέα με καλούς τους φίλους, ο Στέλιος και Λελέ (όπως την αποκαλούν οι κοντινοί της άνθρωποι) δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, ενώ έσβησαν και μια λαχταριστή τούρτα, που φτιάχτηκε ειδικά για αυτούς.

Το ζευγάρι έσβησε μαζί το κεράκι του και φωτογραφίες από την συγκεκριμένη στιγμή δημοσίευσε η Ελένη Γκόφα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Η ζωή μου… Σ’ αγαπώ». Τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com