Νέα

Demy: Όλη η αλήθεια για την αποχώρησή της από την εκπομπή «Στην υγειά μας» που ήταν καλεσμένη!

Η Demy ήταν καλεσμένη σε ένα από τα γυρίσματα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Στην υγειά μας». Η ταλαντούχα τραγουδίστρια  τελικά δε θα εμφανιστεί στην συγκεκριμένη εκπομπή αφού αποχώρησε πριν αρχίσει το γύρισμα. Για το θέμα γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία της τραγουδίστριας ήταν που πήρε την απόφαση για την αποχώρησή της για την εκπομπή

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Tlife, η Demy αποχώρησε κατόπιν απόφασης της εταιρείας της, Panik Records, καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε.

Η θέση που όρισε η παραγωγή δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο. Σε καμία περίπτωση δεν απαιτήθηκε η Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάζεται στο «Fantasia», όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ανάμεσα σε κάποιους καλεσμένους.

Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και, έτσι, πάρθηκε απόφαση για αποχώρηση, από τη στιγμή που δεν θα δημιουργείτο πρόβλημα στο γύρισμα του εορταστικού επεισοδίου, καθώς η ερμηνευτική παρουσία της καλλιτέχνιδας δεν περιείχε κάποιο ντουέτο.

Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν η Demy έχει βρεθεί και τραγουδήσει στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» περισσότερες από μία φορές, όπως π.χ. σε αφιέρωμα για τον Γιάννη Σπανό, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com