Νέα

Άγριες Μέλισσες: Ο Προύσαλης παραιτείται και στο Διαφάνι γίνεται χαμός

Πολλές ανατροπές έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, καθώς η άφιξη του Βόσκαρη στο Διαφάνι θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να βοηθήσει την Ελένη, αλλά ο Μάνος Βόσκαρης έχει εδραιώσει πια τη θέση του.

Όπως γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό Mytv, ο Προύσαλης, βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη, φτάνει στα όριά του και προς έκπληξη όλων δηλώνει παραίτηση. Το χωριό αναστατώνεται με αυτή την είδηση και προσπαθούν να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη. Κανείς δεν εμπιστεύεται τον Βόσκαρη και το να φύγει ο Προύσαλης από το αστυνομικό τμήμα μοιάζει εφιαλτικό.

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Βόσκαρης γυροφέρνει τη Σοφούλα και σπέρνει τη διχόνοια ανάμεσα σε εκείνη και τον Άγγελο, ώστε να την πολιορκήσει ερωτικά. Ο Λάμπρος, όμως, συναντά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη. Σοκαρισμένος ανακαλύπτει την φρικτή αλήθεια στις Άγριες Μέλισσες και αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα.

Τις επόμενες μέρες ο Προύσαλης αποφασίζει να πάρει πίσω την παραίτησή του. Ο Βόσκαρης, όμως, δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του στο τμήμα. Οι κάτοικοι του χωριού θα δώσουν την απάντησή τους πηγαίνοντας κόντρα στον Μάνο Βόσκαρη. Θα καταφέρουν, όμως, να τον κάνουν να λυγίσει;

Η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 22:00, στον ΑΝΤ1…

zappit.gr

Show More

Related Articles

Back to top button
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com